Luptătorul Cristi Mitrea își sărbătorește azi ziua de naștere. Ce planuri are și ce spune despre o nouă participare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” EXCLUSIV

Ce ar face cu pisica lui, dacă ar participa la show-ul de supraviețuire de la PRO TV
Luptătorul Cristi Mitrea își sărbătorește azi ziua de naștere. Ce planuri are și ce spune despre o nouă participare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” EXCLUSIV

Cristi Mitrea (41 de ani) își sărbătorește astăzi ziua de naștere, alături de cei dragi, dar și de colegi. Luptătorul muncește din greu, astfel că ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu și-a mai luat un concediu de o perioadă lungă de vreme. Cu toate acestea, el și-ar dori în toamnă să plece într-o locație exotică pentru a se relaxa. Când vine vorba de o participare la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, el nu refuză această opțiune.

Cristi Mitrea: „Nu am dorințe, să fie liniște și echilibru”

Cristi Mitrea și-a început ziua de naștere la birou, muncind. Ulterior, el o să se întâlnească cu familia, dar și cu prezentatorul Cătălin Măruță. Deși nu își dorește lucruri materiale și nu are dorințe, el vrea să aibă parte de liniște și echilibru:

„O petrec ca de obicei, sunt la birou, normal că muncesc. O să plec apoi cu familia, mă duc până la Cătălin Măruță și fac o masă la serviciu cu colegii și cu ai mei. Nu am dorințe, să fie liniște și echilibru. Nu prea îmi doresc eu lucruri, mai ales materiale”.

Ce spune despre o eventuală participare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Chiar dacă s-ar potrivi perfect cu reality show-urile dure, care au parte de numeroși fani, Cristi Mitrea vrea să vadă ce îi rezervă viitorul, dar și colegii, în acest sens:

„Eu pot să mă gândesc (n.r la o participare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”), dar rămâne de văzut. Cred că este târziu. Da, cred (n.r. că ar fi potrivit acolo), dar vedem, la Survivor, la altceva, nu știu. Vedem ce îmi rezervă viitorul și colegii”.

„Mi-aș dori să îmi iau 2-3 săptămâni, nu am mai avut concediu de mult timp”

Cristi Mitrea nu și-a făcut încă planuri de vacanță, ținând cont că mai are lucruri de rezolvat la locul de muncă, dar și proiecte de care trebuie să se ocupe. Luptătorul speră ca în toamnă să își ia concediu timp de 2 sau 3 săptămâni și să plece în Thailanda pentru a se relaxa:

„Deocamdată nu am planuri de vacanță, încă sunt la birou, probabil prin toamnă aș vrea să plec, undeva departe, în Thailanda. Mi-aș dori să îmi iau 2-3 săptămâni, nu am mai avut concediu de mult, dar am lucruri de rezolvat aici, proiecte, așa că trebuie să mai stau”.

Cum ar gestiona totul dacă ar pleca într-un reality-show

În cazul în care ar fi nevoit să plece pentru câteva luni pentru a participa la un reality-show, Cristi Mitrea este sigur că ar putea să gestioneze totul. La job are cine să îl înlocuiască, iar prietenul său patruped ar sta la mama lui:

„De asta depind toate (n.r. de proiecte și job). Nu știu, le pun eu cap la cap. La job mă descurc de obicei și are cine să mă înlocuiască. Pisica o duc la mama probabil. Ea cred că este cea mai importantă”.

Ce spune de cadouri

Atunci când vine vorba despre cadouri, Cristi Mitrea primește micile bucurii din partea celor dragi la masa pe care o dă la serviciu, unde participă colegii și apropiații:

„Încă nu, urmează. La masă se dau cadourile, la ora 1. Este ca la pomul de Crăciun, noaptea la 12.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *