M-am îndrăgostit de iubitul prietenei mele. Nu știu cum să mai dau ochii cu ea, simt că i-am trădat încrederea

Nu m-aș fi gândit vreodată că o să ajung să trăiesc așa ceva
M-am îndrăgostit de iubitul prietenei mele. Nu știu cum să mai dau ochii cu ea, simt că i-am trădat încrederea

Dacă mi-ar fi spus cineva vreodată că se va ajunge aici, aș fi zis că fabulează. Cu toate astea, viața e uneori imprevizibilă și ne pune în situații greu de imaginat. Cum ar fi cea prin care trec eu de mai bine de un an. M-am îndrăgostit de iubitul prietenei mele și nu știu cum să gestionez situația. Poate unii o numesc telenovelă, pentru mine însă e un adevărat coșmar. Simt că o trădez pe una dintre cele mai importante persoane din viața mea.

L-am cunoscut, după ce m-am despărțit de soțul meu

Când l-am cunoscut pe Geo, iubitul prietenei mele, treceam printr-o despărțire. S-a întâmplat acum un an, când eu și soțul meu ne-am separat oficial. Eram la pământ și nu credeam că o să-mi mai revin vreodată. Prietena mea nu a rămas atunci indiferentă la suferința mea și a încercat să-mi fie aproape cum a putut, prin orice metodă. Așa că de fiecare dată când pleca într-o vacanță cu iubitul ei, mă invita și pe mine. La început, am refuzat. Simțeam că mai mult încurc și că nu aș putea fi o bună companie având în vedere starea mea emoțională debusolantă.

Ulterior, însă, am zis că este cazul să profit de orice ocazie care m-ar putea scoate din tristețea în care mă aflam. Am început să accept invitațiile ei, fie că venea vorba de ieșiri la mall, ieșiri în natură sau excursii. Alături de noi, se afla de fiecare dată și iubitul ei. Atunci nu mi-aș fi închipuit că o să ajung să-l privesc cu alți ochi, așa cum o fac acum. Poate eram prea vulnerabilă sau poate pur și simplu nu am mai întâlnit pe cineva ca el, dar după câteva ieșiri împreună am început să simt nevoia să-l văd tot mai des. Așa că am început să răspund tot mai des pozitiv invitațiilor primite și să îmi petrec timpul liber alături de ei.

M-am îndrăgostit de iubitul prietenei mele. Nu știu cum să ies din situația asta

Geo m-a surprins de câteva ori cu flori, atunci când îi aducea prietenei mele își făcuse un obicei să îmi aducă și mie, lucru pe care nu am putut cum să nu-l apreciez având în vedere că soțul meu era departe de astfel de gesturi. A început să-mi atragă atenția și să nu-l mai ignor așa cum probabil o făceam la început. Când ieșeam să ne plimbăm împreună, era mereu interesat de ce îmi doresc, ce planuri am și ce schimbări vreau să fac la muncă. Mă asculta cu atenție și venea chiar și cu sfaturi, atunci când mă arătam ușor nedumerită. Mă ducea mereu acasă și își arăta mereu grija față de mine. Mă simțeam protejată, respectată ca femeie, lucruri după care tânjeam atât de mult.

Într-o seară prietena mea nu a mai putut să iasă, pentru că se simțea rău, însă l-a rugat pe el să meargă cu mine la o plimbare. Inițial, nu am vrut, însă ea a insistat, fiind convinsă că o să ne facă bine plimbarea. Atunci am avut șansa să-l cunosc mult mai bine. Am aflat că muncește încă din adolescență, de când părinții lui au divorțat, și că visează ca într-o zi să aibă familia sa. Imaginea pe care am cunoscut-o atunci la el m-a fascinat. Părea un bărbat puternic, hotărât și determinat.

După ce ne-am plimbat aproximativ o oră, m-a condus acasă și mi-a spus că orice bărbat ar fi norocos să mă aibă în viața lui. Pentru prima dată mă simțeam văzută ca femeie. Înainte să plece, m-a îmbrățișat puternic și mi-a spus că mă apreciază mult.

Nu vreau să-i stric relația prietenei mele

Mă simțeam în al noulea cer, senzație care însă m-a părăsit a doua zi când m-am întâlnit cu prietena mea. Mi-a fost greu să o privesc în ochi știind clar ce sentimente încep să am pentru iubitul ei. Am încercat să ascund tot mai mult ce simt, chiar să mă mint pe mine că e ceva trecător, dar nu am putut. Cu Geo am devenit prietenă pe Facebook, unde vorbim destul de des. Uneori simt că e totul reciproc, alteori mă gândesc că e totul în imaginația mea.

Am ajuns să fiu geloasă când îi văd în momentele de tandrețe. Ba chiar să o invidiez pe prietena mea și să îmi doresc să fiu eu în locul ei. Câteodată, chiar îmi doresc să se ivească tot felul de momente prin care să pot fi doar eu cu el. Dar apoi îmi vine să plâng când mă gândesc în ce situație mă aflu. Sufăr enorm când realizez că bărbatul de care m-am îndrăgostit de iubitul prietenei mele. Parcă nu o mai pot privi în ochi. Am început să ies la întâlniri, dar simt că niciun bărbat nu poate să îmi ia gândul de la el. Chiar nu știu ce să fac, nu vreau să-i stric relația prietenei mele, dar nu o mai pot duce așa.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *