M-am îndrăgostit de un escroc sentimental. Nu știu cum a reușit să mă păcălească în halul ăsta, sunt la pământ

Nu știu ce să fac să-mi revin, sau dacă o să-mi revin vreodată.
M-am îndrăgostit de un escroc sentimental. Nu știu cum a reușit să mă păcălească în halul ăsta, sunt la pământ

Astăzi pot spune că am ajuns acolo unde nu am crezut vreodată că voi ajunge. M-am îndrăgostit de un escroc sentimental, iar acum nu doar că sufăr, dar mai am și contul gol.

Îmi oferea foarte multă atenție

Mi s-a părut puțin suspect când am văzut câtă atenție îmi dă. Dar am crezut că, fiind o cunoștință „de pe Facebook”, s-o fi uitat la pozele mele și s-o fi lăsat păcălit. Evident că ma pus cele mai bune poze. M-am gândit că și-a făcut o imagine falsă despre aspectul meu și că mă vede mai frumoasă decât sunt eu. Adică am 47 de ani, nu mai primesc de ani buni complimente referitoare la aspectul meu. Așa că toate acele cuvinte dulci erau ca un balsam pentru mime. Nu eram convinsă că e sincer, dar am preferat să mă amăgesc și să-l cred.

Andrew e cu 13 ani mai mic decât mine și îmi spunea mereu că diferența de vârstă nu i se pare un impediment. După a doua sau a treia conversație mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și că mă iubește nespus, că abia așteaptă să ne întâlnim. Am fost fascinată, în ciuda faptului că aveam o rezervă mică cu privire la sinceritatea lui.

După ce am aflat că e văduv și că are o fiică de opt ani, discuțiile noastre au început să să axeze pe viitorul nostru. Visa să vină în România, să-și mute afacerea aici, iar eu l-am crezut. Am continuat să vorbim zilnic, să  împărtășim cele mai ascunse secretea ale noastre. Știam totul unul despre celălalt și apoi a venit momentul să ne întâlnim.

M-am îndrăgostit de un escroc sentimental

Am văzut că se tot codește, că tot amână și l-am întrebat direct care este problema. Mi-a spus că recent ceva a mers prost a afacerea lui și acum nu mai poate să vină. Doar că luase deja biletul de avion și că le-ar pierde, dacă nu ar veni. Însă fără bani nu poate călători, astfel că singura soluție a fost să îi împrumut eu niște bani, până la următoarea dată când va încasa bani.

Aveam planuri de căsătorie, vorbeam deja despre casă, își muta afacerea în România, ne cunoșteam deja de mai bine de opt luni. Cum să nu am încredere în el, mă gândeam eu. Așa că i-am trimis o sumă de bani. Nu are importanță cât. O sumă destul de mare. Ca să poată omul să vină să ne căsătorim.

Ei, bine, după ce i-am trimis banii nu am mai putut da de el. A dispărut contul lui de Instagram numărul de telefon e închis, nu mai are niciun cont pe nicio rețea de socializare.

Cu alte cuvinte, m-am îndrăgostit de un escroc sentimental. Acum sunt prăbușită, pur și simplu. Nu-mi imaginez cum de am putut fi atât de naivă încât să dau crezare acelor lingușeli cu care m-a cucerit. M-am lăsat păcălită de complimentele lui, de vocea lui mieroasă și de toate acele promisiuni deșarte. Credeam că, în sfârșit, mi-am întâlnit jumătatea. În realitate am întâlnit doar un om fără scrupule, un escroc în toată regula.

Din păcate eu chiar am investit sentimente, am pus suflet, i-am destăinuit totul despre mine. Acum sunt la pământ, toate economiile mele s-au dus, iar eu am început să fac atacuri de panică. Nu știu cum o să-mi revin, dacă o să-mi revin vreodată.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *