M-am săturat să iubesc pentru doi. Nu știu dacă să-i mai acord o șansă acestei relații sau să-i pun punct

Nu am primit susținere sau ajutor din partea lui când am avut nevoie. În schimb, am avut parte de critici și insulte.
M-am săturat să iubesc pentru doi. Nu știu dacă să-i mai acord o șansă acestei relații sau să-i pun punct

Am crezut mereu că am o relație perfectă cu iubitul meu, că totul merge între noi absolut magic. Asta până într-o zi, când o întâmplare aparent banală, parcă m-a lovit în moalele capului. Acum m-am săturat să iubesc pentru doi și mă gândesc foarte serios dacă ar trebui să pun punct relației.

Nu mi-am dat niciodată seama că de fapt, eu sunt doar un trofeu pentru Darius. Se lăuda cu mine peste tot, spunea tuturor cu mândrie că sunt iubita lui. Aveam impresia că e mândru de mine și de realizările mele. În schimb, în afară de asta, încerca mereu să mă țină sub control. Nu credeam că m-ar deranja asta foarte tare, pentru că nu mă interesa să am o altă viață în paralel, îmi spuneam eu. De ce aș vrea să ies cu o prietenă sau să am alte activități, fără el? E iubitul meu, îmi face plăcere să fiu cu el, prin urmare, credeam că așa e normal.

Apoi, într-o zi s-a întâmplat ceva ce m-a bulversat complet. Atunci am înțeles că, de fapt, eu nu contez în relația asta. Că r eu sunt cea care doar oferă totul, iar el e cel care doar primește.

M-am săturat să iubesc pentru doi

Mama mea se îmbolnăvise și era la spital. A trebuit ca, pe lângă job, să mă ocup și de ea, să o vizitez zilnic la spital, să o ajut să facă baie, să-i pregătesc tot ce avea nevoie, inclusiv mâncare. Timpul meu s-a comprimat, dintr-o dată. Iar spre suprinderea mea, în loc să primesc ajutor și susținere din partea lui, am ajuns la concluzia că eu sunt cea care trebuie să fac un efort suplimentar, pentru a-i oferi lui Darius tot atât de mult timp, ca și înainte.

În momentul în care nu am reușit, am primit în schimb insulte și critici. Nu m-a întrebat niciodată dacă sunt bine, dacă am nevoie de ceva, dacă mama mea e bine, dacă e grav sau să-și ofere ajutorul. În schimb, continua să-mi ceară să fac tot ce făceam și până atunci pentru el. Să-l însoțesc la evenimentele la care trebuia să meargă, să-i gătesc, să-i calc, să-i pun mâncarea în față. Nu a acceptat sub nicio formă să lipsesc de la un eveniment la care nu puteam să ajung în timp util. A fost nevoie să o rog pe o prietenă să meargă în locul meu la spital să-i ducă mamei cele necesare, pentru ca eu să îl pot însoți pe Darius.

Expresia lui care m-a lovit ca un în moalele capului a fost: „trebuie să vedem cum facem ca să-mi fie mie ok”. Atunci am înțeles că sunt singura care iubește în această relație. Și m-am săturat să iubesc pentru doi. Am înțeles că pentru el nu eram decât o unealtă de care se folosea pentru scopurile lui, iar eu nu mai vreau să fac asta. Acum mă gâdnesc foarte serios să pun capăt acestei relații, în care egoismul lui a ajuns la cote maxime.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Locul din România care este unic în lume. Parcă ajungi în altă țară, este de...
Amestecul puternic cu care să stropești dovleceii în curtea ta. Vei avea cea mai bogată...
O fostă concurentă Survivor a decis să fie amanta unui arab însurat: „Știi cum e......
Cristiano Ronaldo l-a inspirat! În ce și-a investit Erling Haaland o parte din bani: „Datorită...
Adelina Pestrițu, gafă COLOSALĂ la nunta lui Smiley! Gina s-a ALBIT la față
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
Voucherele de vacanță au o dată de expirare, românii nu pot pastra mult timp tichetele...
Cum a arătat Gina Pistol în cele două rochii de mireasă. Cuplul le-a pus mai...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
Gigi Becali nu vrea să știe unde va fi îngropat. Finanțatorul de la FCSB a...
6 zodii trebuie să aibă grijă dacă vor să împrumute bani familiei
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Bombă în showbiz! Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache și Sore, cel mai nou...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *