„M-aș căsători din interes cu Simona Halep!”. Mărturisirea incredibilă făcută de un celebru artist din România

De ce și-ar dori artistul să se căsătorească cu celebra sportivă
„M-aș căsători din interes cu Simona Halep!”. Mărturisirea incredibilă făcută de un celebru artist din România

Simona Halep este, de câteva luni, din nou o femeie singură. Celebra sportivă și Toni Iuruc au divorțat la începutul toamnei. Acum apare mărturisirea incredibilă făcută de un celebru artist din România: s-ar căsători din interes cu Simona Halep. Cine este artistul care a dat acest răspuns la întrebările picante din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță?

„M-aș căsători din interes cu Simona Halep!”. Cine a făcut această mărturisire

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Acolo, mai în glumă, mai în serios, în timpul întrebărilor picante, artistul a dezvăluit că s-ar căsători din interes cu Simona Halep.

„Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?” este una din întrebările picante ale lui Cătălin Măruță. Imediat solistul trupei Vunk a ales-o pe Simona Halep. „Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal!”, a dezvăluit Cornel Ilie.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk
Cornel Ilie, solistul trupei Vunk

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în septembrie, după mai puțin de un an de căsnicie

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în luna septembrie, după mai puțin de un an de căsnicie. Celebra sportivă și omul de afaceri au pus punct relației, însă fără a da prea multe detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ei.

Înainte de a semna actele de divorț, Toni Iuruc a ținut să facă și o glumă în fața jurnaliștilor prezenți.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc înainte de a intra în cabinetul notarului.

După ce a ieșit din cabinetul notarului, Toni Iuruc a trecut la declarații mai serioase. Totul în timp ce Simona Halep a refuzat să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață.”, a spus Toni Iuruc la ieșirea din cabinetul notarului.

Pentru Simona Halep a urmat o altă situație neașteptată ulterior. Sportiva a fost acuzată de dopaj, după ce i-a fost găsită în corp substanța Roxadustat. Din fericire, după două luni, a fost identificată modalitatea prin care substanța Roxadustat a ajuns în organismul Simonei Halep. Ar fi vorba despre ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Suspendarea Simonei Halep poate fi acum redusă sau chiar anulată dacă sunt întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping: să se stabilească foarte clar modul în care a pătruns substanța în organism (lucru stabilit deja) și lipsa intenției sportivului de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.