Machiaj bridal 2022. La ce ar trebui să fie atente viitoarele mirese EXCLUSIV

Fiecare mireasă își dorește să aibă un machiaj cât mai frumos, în ziua nunții, însă totul se rezumă la personalitate ei și la tematica abordată.
Machiaj bridal 2022. La ce ar trebui să fie atente viitoarele mirese EXCLUSIV

Multe femei abia așteaptă să se bucure de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, nunta. Bineînțeles, pe lângă dragostea veșnică promisă, momentele emoționante și o rochie de vis, machiajul joacă un rol extrem de important. Lorraine, makeup artist, ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, detalii foarte importante despre tot ce ține de machiaj bridal.

Machiajul mireselor, extrem de important pentru cel mai frumos eveniment

Fiecare mireasă își dorește să aibă un machiaj cât mai frumos, în ziua nunții, însă totul se rezumă la personalitate ei și la tematica abordată. Lorraine, makeup artist, ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există variante extrem de diferite pentru cele care se bucură de un asemenea eveniment:

„Recomandările mele merg în funcție de personalitate. Pentru că nu există un tip anume atunci când vorbim de machiajul bridal. Am avut cliente care au vrut un smokey intens în ziua nunții. Sau care au preferat varianta foarte naturală, cu puține produse și cât mai light. Totul ține de preferințe și de personalitate. Degeaba eu aș opta pentru un anumit tip de machiaj dacă respectiva clientă nu își dorește. Se ține cont de persoană și de stilul adoptat în ziua nunții”.

Machiaj bridal. Cât de importantă este tematica nunții

De asemenea, fiecare mireasă este specială în felul său. Astfel că tematica aleasă poate să fie extrem de diferită. În cele din urmă, chiar dacă se preferă un machiaj retro sau unul cu tente rock, Lorraine explică faptul că trăsăturile nu ar trebui să fie schimbate foarte mult:

„Clar, poți să adopți o variantă retro, astfel că și machiajul o să fie în aceeași direcție, cu buze într-o nuanță de roșu și eyeliner. Nu ar trebui ca trăsăturile să fie schimbate foarte mult pentru a nu exista o diferență mult prea mare față de cum este clienta de obicei, chiar dacă este un machiaj profesional. De exemplu, în cazul machiajului ochilor, nu ar trebui ca forma să fie modificată. Același lucru este valabil și pentru partea de alungire.

Machiajul ar trebui să pună în evidență trăsăturile și apoi să vină în întâmpinarea stilului ales. Am avut și cliente care au preferat o zonă rock, astfel că aici s-a mers pe un smokey destul de light, cu nuanțe mai naturale”.

Machiajul în nuanțe calde, cel mai potrivit pentru o nuntă

În același timp, Lorraine ne-a făcut o recomandare cu privire la ce tip de machiaj este cel mai potrivit pentru un astfel de eveniment. Makeup artistul consideră că nuanțele calde pun accent pe trăsături:

„Tot timpul optez pentru nuanțe de maro, calde, asemănătoare pielii. Vorbim aici de o combinație de nude și maro mai închis, dar tot în această zonă. Mi se pare că un machiaj care are aceste nuanțe poate înfrumuseța cel mai ușor și frumos trăsăturile. A existat și o perioadă în care toate miresele optau pentru roz și mov. Dar consider că acest machiaj nu este suficient de natural.

În același timp, îmi place să conturez zona de gene și de pliu pentru a se vedea o grafică și în zona ochilor, completându-se cu machiajul tenului și al buzelor”.

Machiaj bridal. Ce diferențe există în funcție de sezon

Bineînțeles, unele cupluri pot să aleagă să organizeze evenimentul într-un alt sezon. Ba chiar să își unească destinele în noaptea de Revelion. Cu toate acestea, majoritatea preferă să își sărbătorească dragostea vara sau primăvara:

„Se întâmplă să se aleagă ca acest eveniment să aibă loc chiar de Revelion, astfel că se poate merge pe o variantă sparkling. Da, contează foarte mult perioada în care are loc nunta. Totuși, având în vedere că majoritatea aleg primăvara, vara, dar și începutul toamnei, nuanțele de bronz, calde, sunt cele mai potrivite”.

Model de machiaj bridal

La ce trebuie să se uite femeile atunci când aleg un profesionist

Lorraine consideră că nu popularitatea unui artist ar trebui să fie pe primul loc când vine vorba despre un astfel de eveniment. Ci, mai degrabă, stilul adoptat. Personalitatea fiecărei mirese trebuie să fie scoasă la iveală de către specialistul pe care îl alege:

„Să aleagă artistul pe care îl preferă, există mulți profesioniști și fiecare are un stil diferit. Viitoarele mirese ar trebui să aleagă în funcție de stilul pe care îl are un artist pentru a se potrivi cu preferințele lor. Nu ar trebui să aleagă un makeup artist în funcție de popularitate. Căci este posibil să nu se potrivească neapărat cu stilul pe care îl are acesta. Este foarte bine să cunoaștem personalitatea clientei atunci când se realizează machiajul”.

Model de machiaj bridal

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *