Machiajul pentru ochii albaștri. Trucuri pentru a-ţi scoate în evidenţă privirea

Iată care sunt trucurile și culorile care scot cel mai bine în evidență privirea, în cazul machiajului pentru ochii albaștri

Scris de: Dana Cazacu

16 Mar. 2022

Machiajul pentru ochii albaștri. Trucuri pentru a-ţi scoate în evidenţă privirea

Ochii albaștri pot fi extrem de captivanți. Cu atât mai mult cu cât aceștia sunt combinați cu un machiaj copleșitor. Deoarece există foarte mult machiaj diferit pe piață, găsirea produselor care să se potrivească cel mai bine preferințelor tale și care să îți evidențieze trăsăturile unice poate fi copleșitoare. De la diferite texturi și finisaje la metode de aplicare și tonuri, selectarea produselor care ți se potrivesc cel mai bine poate fi dificilă. Înțelegerea culorilor și a tonurilor care îți pun în evidență cel mai bine ochii poate fi una dintre cele mai dificile părți.  Iată câteva trucuri care îți scot în evidență privirea, utile în machiajul pentru ochii albaștri.

Trucuri care evidențiază privirea în machiajul pentru ochi albaștri

Trucuri care evidențiază privirea în machiajul pentru ochi albaștri
Cum să pui în evidență ochii albaștri printr-un machiaj

Ochii albaștri sunt considerați a fi una dintre cele mai frumoase și mai căutate culori de ochi. Sunt luminoși, colorați și amintesc de elemente superbe ale naturii, cum ar fi oceanul și cerul.

Există multe opțiuni când vine vorba de farduri de ochi utilizate în machiajul pentru ochii albaștri, dar limitarea celor mai frumoase nuanțe depinde cu adevărat de nuanța de albastru a ochilor tăi. Ochii albaștri sunt în mod obișnuit separați în trei categorii:

  • albastru deschis are nuanțe de albastru cer și argintiu
  • albastru-cenușiu se îndreaptă mai mult spre gri, cu nuanțe de verde deschis
  • albastru închis este destul de întunecat, cu cele mai slabe pete de o nuanță mai deschisă, inspirată de ocean.

Machiaj pentru ochi albaștri – trucuri

Roata de culori va fi cea mai mare resursă pentru a determina cele mai bune culori de farduri de ochi pentru nuanța ta de albastru. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să îți scoți privirea în evidență dacă ai ochi albaștri.

Trucuri în machiajul pentru ochii albaștri deschis

Dacă ai ochii albaștri deschis, încearcă portocaliul. Atunci când te uiți la roata culorilor, vei observa că direct vizavi de nuanțele de albastru deschis se află nuanțele de portocaliu. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să porți farduri de ochi portocalii strălucitoare. Poți opta pentru tonuri neutre pe bază de portocaliu și tonuri calde de cupru.

Cum să faci un machiaj pentru ochii albaștri – cenușiu

Dacă ai ochii gri-albaștri, nuanțele piersicilor îți vor fi extrem de măgulitoare. Culoarea ochilor tăi s-ar situa vizavi de tonurile galbene și portocalii pe roata culorilor, iar piersica este o nuanță intermediară excelentă, care este măgulitoare pentru o mulțime de tonuri de piele.

Machiajul pentru ochii albaștri închiși

Dacă ai ochii albaștri închis, încearcă nuanțele de galben. Deoarece ochii albastru închis pot părea uneori de culoare aproape neagră, o modalitate excelentă de a-i lumina este o atingere de fard de ochi cu nuanțe de galben. Nuanțele de auriu vor ajuta la punerea în valoare a ochilor albastru închis, pentru a-i face să pară ușor mai luminoși, în timp ce atrage atenția asupra petelor de albastru deschis din irisul tău. Dacă galbenul este în afara zonei tale de confort, auriul palid va face, de asemenea, treaba.

Dacă nuanțele mai calde nu sunt preferatele tale, nu uita că nuanțele neutre flatează pe toată lumea. Așa că fii creativă și experimentează cu nuanțe de maro, taupe, gri și negru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *