Machiajul verii 2024. Culori care vor face furori, principalele tendințe pe care le vom vedea în sezonul estival

Produsul care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

Scris de: Daoud Andra

22 May. 2024

Machiajul verii 2024. Culori care vor face furori, principalele tendințe pe care le vom vedea în sezonul estival

Fiecare anotimp vine cu noi tendințe și propuneri în ceea ce privește moda și frumusețea. Atunci când vorbim despre make-up, acesta trebuie adaptat în funcție de preferințe, dar și de ocazie. Care este machiajul verii 2024, potrivit experților în frumusețe? Există un produs must-have pentru sezonul estival, care va face furori vara aceasta.

Specialiștii au dat verdictul: acesta este machiajul verii 2024

Odată cu creșterea temperaturilor, nu doar garderoba se schimbă, ci și trusa de machiaj. Renunțăm la produsele cu acoperire mare, care încarcă tenul și blochează porii și ne îndreptăm spre produse cu o textură mai light și cu formulă waterproof. Și paleta cromatică suferă modificări în sezonul cald. Dacă toamna și iarna folosim culori închise și nuanțe pământii pentru machiaj, odată cu venirea verii trecem la culorile pastelate și îndrăznețe.

Vara aceasta se va purta mai multă culoare ca niciodată. Fardurile în culori puternice, mate sau metalizate, vor fi la mare căutare. Make-up artiștii spun că portocaliul, rozul, verdele, albastrul, movul și chiar galbenul vor fi alegeri extrem de populare atunci când vorbim despre machiaj.

Vezi și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și filtre. Imaginea a scăpat pe internet, fanii au văzut în sfârșit cum arată ea în realitate

Un produs care capătă din ce în ce mai multă popularitate în 2024 și pe care o să-l vedem din ce în ce mai des vara aceasta este iluminatorul curcubeu. Este un produs care combină mai multe nuanțe, precum roz, verde, mov, albastru, auriu, iar atunci când este luat pe pensulă și aplicat pe obraz produce un efect wow.

Machiajul verii 2024. Culori care vor face furori, principalele tendințe pe care le vom vedea în sezonul estival
Iluminatorul cu efect de curcubeu

Machiajul tenului în sezonul cald

Dacă iarna optăm pentru produse care au acoperire mai mare, în sezonul cald este de preferat să alegem un machiaj cât mai lejer, luminos, care lasă tenul să respire și nu blochează porii. Un fond de ten lejer, cu acoperire medie, potrivit nevoilor pielii sau un BB cream nu ar trebui să îți lipsească din trusa de make-up vara.

Vezi și: Ce culoare de ruj li se potrivește blondelor. Nu trebuie să lipsească din machiaj, este nuanța ideală

Dacă ai tenul gras, alege un primer matifiant sau o pudră lejeră, pe care să o aplici peste fondul de ten. De asemenea, dacă petreci mult timp în soare, optează pentru produse cu rezistență mare și care sunt waterproof, astfel încât să nu dispară de pe ten dacă transpiri sau dacă este umezeală în mediul înconjurător. Indiferent ce produse ai folosi, nu uita că aspectul tenului depinde și de rutina de îngrijire a acestuia.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *