Mădălina Crețan continuă să se întâlnească cu Nosfe în vise. ”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu” VIDEO EXCLUSIV

Aceasta a reușit recent să-i îndeplinească o mare dorință

La un an și două luni de când artistul Nosfe a plecat dintre noi, soția lui, Mădălina Crețan, încearcă să îi ducă mai departe visurile. Pe lângă promovarea lungmetrajului ”Visul”, în care Darius Vlad Crețan, pe numele real, a apucat să joace, Mădălina i-a îndeplinit și visul de a avea o piesă alături de Feli. Soția lui Nosfe a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că dragostea dintre ei este în continuare la fel de mare doar că întâlnirile dintre ei se produc doar în vise.

Mădălina Crețan continuă visurile lui Nosfe

De când și-a pierdut soțul, Mădălina Crețan a încercat să păstreze cât mai vie amintirea lui, așa că, în momentul în care s-a anunțat lansarea oficială a filmului ”Visul”, tânăra a fost în culmea fericirii, pe de-o parte pentru că îl poate revedea din nou, dar și pentru că fanii vor avea acces la ultimul lui mare proiect.

”Poți să începi cu felicitări pentru că este o seară frumoasă, și mare, și importantă, pentru că asistăm la împlinirea a două dintre visele lui cele mai mari, sau printre cele mai mari. Și atunci eu cred că este o seară frumoasă, care merită felicitări”, ne-a declarat Mădălina Crețan la avantpremiera filmului ”Visul”, completând că se bucură enorm că a apucat să vadă cât de bine s-a descurcat la filmări înainte ca Nosfe să plece de lângă ea.

”L-am văzut împreună de două ori. Tocmai asta este și frumusețea acestui film pentru că pot să spun despre el că e minunat fără să fiu subiectivă prin prisma evenimentului de acum un an și un pic. Mi-a plăcut foarte mult și înainte. L-am văzut o dată la Tiff astă vară și abia aștept să-l văd din nou în seara asta și din 12 decembrie în cinematografe”.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre Nosfe și Mădălina. Cum a început relația lor, de fapt: “Titlul meu oficial era de amantă”

În momentul de față, Mădălina și Nosfe se mai întâlnesc doar în vise, căci se spune că sufletele pereche nu au cum să se despartă vreodată și că acestea găsesc căi să se revadă. Din păcate nu se întâmplă atât de des pe cât și-ar dori, însă este fericită că știe că îi este alături și că o veghează de Sus.

”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu, dar cumva știi cum e, nemulțumitului i se ia darul. Și atunci accept când vrea el să vină. Da. Ne mai întâlnim și dacă nu reușește să ajungă la mine, ajunge la foarte mulți oameni, de la prieteni, la fani și din fericire mesajele ajung la mine. Întotdeauna”, a mai completat Mădălina Crețan pentru EGO.ro.

”Își dorea foarte mult o piesă cu Feli”

Din păcate, Nosfe a încetat din viață la o vârstă fragedă, pe când avea 37 de ani, așa că a rămas în urma lui foarte multe treburi neterminate, lucruri pe care soția lui vrea să le ducă la bun sfârșit. Una dintre dorințele regretatului artist a fost aceea de a avea o colaborare cu Feli. Din păcate nu a apucat în timpul vieții, însă, post mortem, soția lui a făcut acest lucru posibil.

”Sunt multe. Unul dintre ele este piesa cu Feli din această seară, care nu era înregistrată. Adică strofele lui erau trase, nu se discutase să fie neapărat cu Feli, dar își dorea foarte mult o piesă cu Feli și atunci împreună cu un prieten de-al lui am reușit să facem asta. Pentru că, cumva, tocmai asta este și frumusețea vieții noastre. Și anume faptul că sunt atât de mulți oameni care au rămas cu mine și cu care lucrez încontinuu la îndeplinirea viselor lui”, a mai povestit Mădălina Crețan pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *