Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani. Cele mai frumoase ținute purtate de actriță pe covorul roșu

Mădălina Ghenea își sărbătorește ziua de naștere în Italia.

Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani astăzi. Modelul și actrița româncă, stabilită în Italia se pare că a început petrecerea încă de ieri. Aceasta este într-o formă de zile mari și de ziua ei își are aproape prietenii, dar cel mai important, pe fiica ei.

Mădălina a primit deja foarte multe felicitări și mesaje cu ocazia aniversării. Unul dintre cele mai frumoase mesaje a venit chiar de la fetița ei, Charlotte, în vârstă de 5 ani. Aceasta i-a cântat „La mulți ani” în limba italiană. Tot momentul a fost surprins de mama ei, care a urcat materialul video pe story.

Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani

Aceasta a petrecut momente frumoase alături de prieteni și a avut parte de o glumă pusă la cale de Giancarlo Paroli. Bărbatul a luat-o în brațe și pentru câteva momente a dat de înțeles că intenționează s-o arunce pe sărbătorită într-o fântână cu apă. Momentul a fost doar o glumă cu ocazia zilei de naștere, iar Mădălina s-a amuzat copios de acest moment alături de ceilalți.

Stabilită în Italia de mai mulți ani, a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe de origine română. Are o carieră de succes în modelling, dar și în lumea filmului.

Vedeta are o carieră de succes în Italia

Cel mai recent film de succes în care a jucat este „House of Gucci”, peliculă în care a interpretat-o Sophia Loren. În urmă cu câteva luni a încheiat filmările pentru o nouă producție. Este vorba de „Deep Fear”, un thriller de supraviețuire cu rechini, în care joacă alături de actorul englez Ed Westwick.

În noul film, Mădălina Ghenea joacă rolul lui Naomi. Aceasta deține un yacht și pornește într-o călătorie solo prin Caraibe pentru a-și întâlni iubitul Jackson (interpretat de Ed Westwick) în Grenada. O furtună o obligă pe aceasta să se îndepărteze, transformându-și călătoria într-o aventură periculoasă cu traficanții de droguri și rechinii tigru.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o tânără extrem de încrezătoare, vibrantă și extrem de realizată. Este o onoare să joc un rol principal feminin atât de responsabil. M-am distrat foarte mult completând o lună de antrenament intensiv de scufundări în pregătirea rolului și sunt foarte încântată să încep să filmez alături de o echipă atât de talentată.”, a declarat Mădălina Ghenea despre noul film, citată de Variety.

În galeria foto, găsești o selecție cu cele mai frumoase ținute purtate de actriță pe covorul roșu!

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.