Mădălina Ghenea, pictorial de senzaţie cu fiica ei. Micuţa îi calcă pe urme mamei sale

Mădălina Ghenea, pictorial de senzaţie cu fiica ei. Micuţa Charlotte îi calcă pe urme mamei sale
Mădălina Ghenea, pictorial de senzaţie cu fiica ei. Micuţa îi calcă pe urme mamei sale

Mădălina Ghenea, pictorial de senzație cu fiica ei, Charlotte Stratan. Micuța calcă deja pe urmele mame sale și pozează exact ca un model.

Mădălina Ghenea a publicat mai multe fotografii cu ea și fetița ei, la piscină, în timp ce se bucurau de razele soarelui. Micuța Charlotte îi calcă pe urme mamei sale. Va urma oare aceeași carieră ca și cunoscuta actriță și model?

Mădălina Ghenea, vacanță în Dubai

Mădălina Ghenea, pictorial de senzație cu fiica ei, la piscină, aflată în vacanță în Dubai. De asemenea, într-una dintre imagini apare și mama vedetei. Întinsă pe un șezlong, cunoscuta actriță este ținută în brațe de cea care i-a dat viață și, de asemenea, ea își ține fiica la piept.

Modelul Mădălina Ghenea, în vârstă de 34 de ani, poartă un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, peste care a adăugat un sacou în carouri, alb și negru. Și micuța Charlotte are un costum de baie dintr-o singură piesă, alb cu roșu, vesel colorat.

“Timp în familie, trei generații”, scrie Mădălina Ghenea în dreptul imaginilor.

Imediat au apărut o mulțime de mesaje de apreciere cu diferite complimente, atât pentru Mădălina Ghenea, cât și pentru mama și fiica ei.

Nu este prima dată când Mădălina Ghenea publică fotografii alături de micuța Charlotte, deși vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și familia. În urmă cu câteva luni a postat imagini cu ea și fetița ei, îmbrăcată în Albă ca Zăpadă. Cele două seamănă izbitor.

Succes după succes în plan profesional pentru Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a jucat în megaproducția “House of Gucci” și urmează să aibă un rol în filmul “Deep Fear”, în regia lui Marcus Adams. Vedeta a făcut și câteva declarații despre rolul pe care îl va avea, susținând că este o onoare să joace în rol principal – o femeie tânără și foarte încrezătoare.

“Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol.”, a spus Mădălina Ghenea, potrivit  Hollywood Reporter.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *