“Mai am puțin și se termină”. La 87 de ani, Marina Voica a anunțat că și-a aranjat înmormântarea

Cine se va ocupa de funeraliile artistei

Scris de: Daoud Andra

03 Apr. 2024

Marina Voica trăiește singură, de ani buni. Îndrăgita artistă nu are copii, iar de când a rămas văduvă, este nevoită să își poarte singură de grijă. Așa se face că s-a gândit la toate aspectele și a organizat deja mare parte din ce ține de propria înmormântare, după cum a povestit chiar ea.

Marina Voica și-a organizat înmormântarea

La 87 de ani, Marina Voica trăiește singură, în casa ei de la Breaza. Artista este conștientă că nu mai are mulți ani de trăit și s-a gândit deja la aspectele care țin de moarte. Fiind singură, cântăreața de peste Prut s-a ocupat în avans de lucrurile care țin de înmormântare și a desemnat o persoană de încredere să aibă grijă de tot, când va veni momentul.

Citește și: Povestea nespusă din spatele melodiei ”Și afară plouă, plouă”. Marina Voica, despre durerea cu care a trăit după ce a părăsit Rusia

Invitată recent în podcastul lui Adrian Artene, artista a vorbit cu asumare și umor despre singurătate, dar și despre moarte. Fire pragmatică, Marina Voica a pus la punct multe aspecte care țin de organizarea funeraliilor, atunci când va fi cazul. Întrebată de Adrian Artene dacă este grea singurătatea pentru ea, artista a răspuns:

”Până acum nu, dar mai am puțin și se termină. (…) Am un prieten protopop, Grigore Melnic, el se va ocupa de înmormântarea mea. El mi-a propus să facă chestia asta. Melnic acesta este un băiat de comitet”.

Povestea nespusa din spatele melodiei ”Si afara ploua, ploua” 4
Artista a rămas cochetă și la 87 de ani

De ce și-a părăsit primul soț

Marina Voica a dus o viață demnă de un scenariu de film. A fost căsătorită de două ori, însă nu a avut niciodată copii. Pe primul soț, Marcel Voica, al cărui nume de familie l-a păstrat, l-a părăsit pentru medicul Viorel Teodorescu, cu care a fost căsătorită din 1962 până în 1981.

”A venit alt om care a fost un bărbat adevărat, puternic, fermecător, nu am putut să-i rezist. Ce curaj am avut să părăsesc apartamentul de pe Calea Victoriei, asta numai eu puteam să o fac și o rusoaică. O româncă nu, e foarte cerebrală. Au supt din laptele mamelor o anumită educație, una foarte bună. Dacă stau să mă gândesc, nu puteam să stau cu Marcel. Prea mare diferență era totuși. Sunt din familie de oameni intelectuali și el a fost prima generație încălțată. Nu e vina lui și nici vina mea. N-avea cum (să mă înțeleagă). El nu știa că eu aveam talent. Era foarte capabil, dar nu aveam nimic în comun”, a povestit artista.

Citește și: Cum arată Marina Voica, la 87 de ani. Artista a surprins pe toată lumea cu apariția ei, e într-o formă de zile mari

Motivul pentru care nu are copii

Marina Voica și-a dedicat toată viața muzicii și nu a dorit să devină mamă. Artista a mărturisit, în trecut, că este foarte posesivă, dar și individualistă și din acest motiv a ales să nu aducă pe lume copii. Deși mulți oameni care ajung la bătrânețe singuri regretă că nu au copii, artista de origine rusă este împăcată cu ideea și nu îi pare rău că nu a devenit mamă.

”Nu regret (n.r. că nu a avut copii). De ce să regret ceva ce cândva n-am vrut? Eu știu ce fel de copil aveam? La ce exemple de prieteni cu copii aveam. Foarte fericiți unii și nefericiți alții. Nu cred că eram o mamă bună… Sunt foarte exclusivistă. După ce îl alăptezi, știi cum crește, tot sub ochii tăi, e al tău totul și la un moment dat crește, pe urmă învață să nu te mai respecte, și sufeream și bineînțeles, dacă era băiat era catastrofă. Dacă era un băiat cine știe cu ce ticăloasă ajungea și își bătea joc de el. În tot sunt posesivă”, a povestit îndrăgita artistă, într-un alt interviu, în trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Reghe, lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Cine e antrenorul pe care-l cheamă să depună mărturie...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cum arată apartamentul din Pipera în care locuiește Raluca Bădulescu: ”Plătesc 1.300 de euro lunar...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri...
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
„Era a zecea roată de rezervă!” Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *