Mai îndrăzneață ca niciodată. Ce parte a corpului și-ar arăta Andra pentru 1 milion de euro: „Arăt la Românii au talent pe mai puțini bani”

Artista și Mihai Bobonete au râs copios pe tema acestui subiect

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a făcut recent declarații total neașteptate. Celebra cântăreață a vorbit despre lucruri mai puțin știute despre ea. Ce parte a corpului și-ar arăta pentru suma de un milion de euro?

Andra, dezvăluiri picante. De ce nu a făcut niciodată topless: „Pudică pe alte locuri”

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Andra a avut o discuție amuzantă cu colegul de la Românii au talent. Întrebată despre ce parte a corpului și-ar arăta pentru cel puțin un milion de euro, artista a răspuns amuzată că ar fi vorba despre degetele de la picioare. Cu siguranță toată lumea s-a gândit la sâni, însă Andra consideră că e suficient că are tot timpul decolteu la Românii au talent.

„Degetele de la picioare, desfăcute (n.r. pentru o sumă între un milion și două milioane de euro). Păi dar cum mi le arăt la Românii au talent? Și pe mai puțini bani? (n.r. sânii). La un moment dat era un sondaj făcut, mi-au trimis niște fani, ‘pentru ce vă uitați la Românii au talent?’, pentru sânii Andrei era 80%. Una dintre ținute să fie cât de cât cu decolteu ca să păstrăm fanii (râde). Evident că e o glumă. Am fost pudică pe genul ăsta să nu îmi arăd burtica, pudică pe alte locuri. Niciodată nu am făcut topless de față cu cineva chiar dacă am stat bine la capitolul ăsta”, a mărturisit Andra în discuția cu Mihai Bobonete.

Vezi și – La asta nimeni nu se aștepta. Andra a spus de cate ori face dragoste pe săptămână cu Măruță: “Nu pot să mint”

De remarcat este faptul că inclusiv pe rețelele de socializare Andra evită să posteze fotografii cu ea în costum de baie sau alte imagini indecente.

Ce frică are Andra încă din copilărie: „De mică am chestia asta”

Andra a mai mărturisit că încă din copilărie are frică de cutremure. Artista spune că doarme mereu cu lenjerie intimă pe ea, dar și cu pijamale cu pantaloni. Motivul? În cazul producerii unui cutremur noaptea, când va ieși afară, să nu o vadă vecinii dezbrăcată.

„Dorm cu chiloții pe mine și cu pijama cu pantaloni în cazul în care vine cutremurul să am chiloți pe mine. Și să nu mai stau să mă duc să îmi iau chiloți, să fug direct. Mă văd vecinii. De mică am chestia asta, așa a rămas”, a mai spus Andra în cadrul podcastului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
7.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *