Mama Oanei Roman a ajuns la spital: “Nu e bine”. Mesajul îngrijorător transmis de vedetă

"Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine"
Mama Oanei Roman a ajuns la spital: “Nu e bine”. Mesajul îngrijorător transmis de vedetă

Dacă în ultimele săptămâni Oana Roman a împărtășit cu fanii săi imagini de vacanță și diferite proceduri pe care vedeta le face pentru a-și menține corpul și tenul, iată că situația s-a schimbat total azi. Vedeta este activă pe Instagram și pe lângă veștile bune, împărtășește cu fanii săi și momentele mai puțin bune. Spre exemplu astăzi mama ei a ajuns la spital.

Mama Oanei Roman, dusă la spital. „Încerc să gestionez situația cât pot de bine”

Oana Roman a anunțat pe Instagram că mama sa a fost dusă de la centrul în care se afla la spital din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a mărturisit că nu poate da mai multe detalii, anunțând că astăzi va fi mai absentă din mediul online.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman are grijă ca mamei sale să nu îi lipsească nimic

Oana Roman se asigură că Mioara Roman are tot ce îi trebuie în clinica în care este internată. Acolo face recuperare și are în jurul ei medici gata să o ajute pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

“Mama este foarte bine. Eu mă duc la ea aproape în fiecare zi, este într-un loc absolut extraordinar, unde a făcut o recuperare incredibilă după operația la șold pe care a avut-o. Merge bine, nu foarte mult, dar merge bine, se mișcă. A ajuns la o ședință de kineto și fizio să stea cam 2 ore, ceea ce este foarte bine. Acolo este bine, are foarte multe activități, are coafor, manichiură, pedichiură, bibliotecă, cafenea.

Au sală de socializare, au restaurant, vara au curte, lac și așa mai departe, fiindcă este la Snagov. Ea este foarte bine. Evident că la orice om care are atât de multe probleme cum are ea, sunt zile și zile când nu e așa de bine sau nu e atât de în formă. Și noi avem zile în care nu suntem neapărat în formă, dar, per total, este foarte bine, are un tonus foarte bun, este foarte bine îngrijită și aceste lucruri, acasă, din păcate, eu nu aș fi putut să le fac atât de bine cum se fac acolo”, a spus Oana Roman pentru ego.ro.

Întrebată dacă o ajută cineva în ingrijirea mamei sale, Oana Roman a dezvăluit că face singură tot. Vedeta se confruntă cu multă presiune, având grijă de Mioara Roman, de fiica ei, Isa, dar și de carieră și diverse proiecte.

Recent, Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă definitiv. Ei au divorțat legal în 2022, însă s-au împăcat, dorind să își mai dea o șansă. Au pus stop la tot în ianuarie 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *