Mantre magice pentru fiecare zodie în parte. Cum poți să atragi iubirea în viața ta

Orice persoană își dorește să fie iubită și să iubească. Este în natura noastră, umană. Dar iată ce ar trebui să facem pentru asta.
Mantre magice pentru fiecare zodie în parte. Cum poți să atragi iubirea în viața ta

Iubirea este cel mai de preț dar pe care-l poate primi oricine. Este subiectul celor mai multe cântece, romane, filme și tot ce ține de creativitate. Dar uneori, parcă orice am face, nu reușim să găsim acea persoană cu care să rezonăm, să ne facă să ne simțim împliniți și să o simțim ca și cum ar face parte din noi înșine. Iată câteva mantre magice pentru fiecare zodie în parte, pe care le propune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ea a dezvăluit într-o emisiune difuzată de Antena 3 ce ar trebui să rostească fiecare semn zodiacal, pentru a atrage dragostea în viața sa.

Practic, cu aceste mantre, ea dezvăluie care sunt punctele slabe ale fiecărei zoii. Spre exemplu, Taurul ar trebui să spună „învăț să am încredere în puterile divine”. De fapt, Taurul este foarte încăpățânat și deseori, persoanele din această zodie sunt obsedate de control. Iată cum, aceste mantre magice pentru fiecare zodie ne vor scoate din zona de confort și ne vor ajuta să atragem dragostea în viața noastră.

Mantre magice pentru Berbec

Berbecul este cunoscut pentru personalitatea sa conflictuală. Iată ce ar trebui să rostească pentru a atrage iubirea: „Sunt ceea ce simt, sunt iubire, sunt fericire, sunt aventură, îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt și le permit să mă ghideze în drumul meu prin această viață pentru a mă ajuta în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare secundă”.

Mantre magice pentru Taur

Taurul poate deveni obsedat de control. Mantra lui ar trebui să-l scoată din această zonă. „Învăț să am încredere în puterile divine, învăț să am încredere în Univers. Știu că îmi este destinată o poveste minunată de dragoste. Știu că urmează să am putere și să am parte de cele mai frumoase lucruri. Știu că cineva mă protejează și vrea să mă vadă fericit”.

Mantre magice pentru Gemeni

Gemenii sunt foarte mentali și nu își permit să simtă emoții. Mantra lor este: „Îmi deschid sufletul și îi permit dragostei adevărate să mă găsească. Nu mă ascund după zidurile pe care le-am construit în jurul meu de teama de a părea și de a fi vulnerabil. Îmi pun inima pe o tavă și arăt cine sunt cu adevărat”.

Mantre magice pentru Rac

Racii au nevoie să se detașeze de trecut și să se vindece, pentru a se deschide la nou. Mantra lor magică este: „Știu că dragostea adevărată este deja în drum către mine, însă ea va ajunge să mă găsească doar în momentul în care eu voi fi pregătit să o accept, să iubesc cu tot sufletul, fără regret”.

Mantre magice pentru Leu

Leul caută validare și de foarte multe ori riscă să atragă persoane care se îndrăgostesc de imaginea lui, ceea ce îl predispune la unele greșeli sentimentale. El trebuie să spună: „Cred în mine, cred în puterea dragostei. În ultimul an mi-am învățat lecțiile, știu că ce îmi doresc este o relație sentimentală, știu cum vreau să fie sufletul meu pereche, am răbdare și promit să nu mai greșesc niciodată”.

Mantrele magice pentru Fecioară

Fecioara caută perfecțiunea chiarși acolo unde nu o găsesc și nu își vor deschide inima decât atunci când vor găsi persoana perfectă. Iată ce ar trebui să rostească: „Fac un pas în spate și îi permit destinului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe, astfel încât să găsesc iubirea adevărată. Nu mă mai tem de nimic. Fiecare clipă vine cu o lecție importantă, care mă va învăța să mă ajut pe mine în viitor.

Mantre magice pentru Balanță

Balanța este predispusă la sacrificiul personal în favoarea fericirii altora, pentru că nu au încredere în ei. Iată ce ar trebui să spună: „Aleg să am încredere în mine. Aleg să fac un pas în față și să merg mai departe pe drumul meu, iar acolo unde voi păși voi găsi doar dragoste, bunătate și fericire. Nu îmi mai este frică de nimic. Îmi deschid inima și iubesc tot ceea ce mă înconjoară”.

Mantre magice pentru Scorpion

Scoprionii sunt destul de închiși în ei, cu frica de a-și arăta vulnerabilitatea. Mantra lor magică este:„Sunt pregătită pentru tot ce urmează, sunt pregătită să fac pasul cel mare. Sunt pregătită să îmi întâlnesc dragostea adevărată. Sunt pregătită să știu ce înseamnă să iubești și să fii iubit. Sunt pregătită pentru toate bucuriile pe care le aduce o relație”.

Mantre magice pentru Săgetător

Este o zodie căreia îi e foarte greu să-și ia angajamente, pentru că se teme de rutină și să fie controlat. E un spirit liber. Iată ce ar trebui să rostească: „Fac un pas în spate și nu mai lupt împotriva destinului. Accept ca Universul să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg în continuare. Am încredere în Divinitate pentru că știe ce este bine pentru mine. Știu că mă așteaptă surprize minunate în această viață”.

Mantre magice pentru Capricorn

Capricornul e prea focusat să-și atingă scopurile propuse, pentru a se gândi la dragoste. E prea ocupat pentru romanrism, prea responsabil. Mantra lui magică este: „Sufletul meu este pregătit să iubească cu adevărat. Inima mea este pregătită să ofere cea mai pură dragoste. Sunt gata să primesc această iubire cu brațele deschise. Sunt gata să îmi întâlnesc sufletul pereche pe care îl caut de o viață”.

Mantre magice pentru Vărsător

Vărsătorii sunt spirite libere, se simt diferiți într-o lume normală. Le e teamă că nu vor găsi o persoană la fel de diferită cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Mantra lor magică este: „Sunt recunoscătoare pentru această călătorie minunată a vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit până acum, pentru ceea ce voi trăi mai departe. Sunt recunoscătoare pentru puterea mea, pentru iubirea pe care mi-o port. Sunt recunoscătoare pentru sufletul pereche pe care urmează să îl întâlnesc”.

Mantre magice pentru Pești

Peștii sunt foarte emoționali și empatici. Ei trebuie să se iubească mai întâi pe ei. Iată mantra lor magică: „Iubesc viața cu tot sufletul meu, iubesc tot ceea ce mă înconjoară. Iubesc oamenii și mă iubesc și pe mine. Ador să fiu îndrăgostită, să primesc și să ofer iubire. Dragostea este cea mai puternică forță a lumii. Universul mă pregătește pentru întâlnirea cu sufletul pereche”.

Aceste mantre magice pentru fiecare zodie  ar trebui rostite pentru a atrage dragostea în viața noastră.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *