Marcel Pavel, despre secretul unei căsnicii fericite: „Lipsa de respect față de soție duce la divorț”. Calitatea cu care l-a cucerit Violeta EXCLUSIV

Marcel și Violeta sărbătoresc anul acesta „Nunta de Perlă”.
Marcel Pavel, despre secretul unei căsnicii fericite: „Lipsa de respect față de soție duce la divorț”. Calitatea cu care l-a cucerit Violeta EXCLUSIV

În Postul Paștelui, solistul Marcel Pavel a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de copilăria plină de neajunsuri, de la Câmpulung, de modesta căsuță părintească în care locuia alături de cei trei frați, și în care mirosea a cozonac. În interviul de suflet, oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, artistul ne-a povestit și despre soția lui, Violeta, născută în Rusia: ”Este o gospodină desăvârșită, prepară cea mai bună pască, dar și cea mai bună ciorbă de miel”.

Ultima poză a artistului alături de mama lui
Ultima poză a artistului alături de mama lui

„Mămica mea ținea Postul Mare pentru mine și pentru cei trei frați, ca să ne fie bine, să fim sănătoși”

Marcel Pavel provine dintr-o familie numeroasă, cu patru copii. Părinții lui au muncit enorm ca toți să devină oameni învățați și, coincidență sau nu, toți sunt pasionați de muzică. Marcel îi poartă o imensă recunoștință femeii care i-a dat viață. Anul trecut, însă, ea a pierdut lupta cu o boală nemiloasă:

„Mămica mea ținea Postul Mare pentru mine și pentru cei trei frați, ca să ne fie bine, să fim sănătoși. Când eram copil, mă punea mama, săraca, să mă împărtășesc. Și, o dată pe an, de Paște, ne cumpăra hăinuțe noi. Altfel, umblam zdrențuros, nu erau bani. Mama ne mai punea să ținem post, e foarte bine, te încarcă sufletește și spiritual. Mâncarea este una dintre ispite, trebuie să te abții de la bunătăți, în Post. Mama făcea cozonac, dar n-aveam voie să mâncăm nimic, până la Paște. Mai furam, însă, câte o bucățică, de poftă”, ne-a povestit Marcel Pavel, pentru Ego.ro.

Marcel Pavel și-a iubit enorm părinții
Marcel Pavel și-a iubit enorm părinții

Soția lui, Violeta, născută în Rusia, este o bucătăreasă desăvârșită. Cu ce desert l-a câștigat pe Marcel

Marcel Pavel își laudă soția, pe Violeta, născută în Rusia, o gospodină desăvârșită, foarte pricepută la gătit, inclusiv la mâncarea tradițională de Paște:

„Soția mea face o pască foarte gustoasă, înnebunești, cu foarte puțină făină, dar cu foarte multă brânză dulce, cu stafide. Iar pe deasupra, la sfârșit, când se răcește, pune smântână și dulceață de vișine. Ce mai, o nebunie! Ea mai prepară și drob, friptură și ciorbă de miel. Așa ciorbă cum face ea nu face nimeni, nu mănânc nicăieri mai bună!

A mai făcut sarmale, cu sora mea, după rețeta mamei, așa, micuțe, le mănânci ca pe semințe. De Paște, vom merge la Câmpulung, cu toții, la hotelul unui prieten drag, avem acolo o sală mare de mese, sunt și două bucătărese. Soția mea va ajuta, va pune ingredientele. Ne vom plimba, iar în Noaptea de Înviere vom merge la biserică, la slujbă, ca să ne rugăm”.

Marcel, cu soția cu fiica și fiul lor
Marcel, cu soția cu fiica și fiul lor

Secretul căsniciei de 30 de ani: „Lipsa de respect față de soție duce la divorț”

Marcel Pavel se poate mândri cu una dintre cele mai durabile căsnicii din showbiz, ajunsă la exact 30 de ani. Artistul cu voce de aur ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care sunt secretele unei relații lungi:

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile.

Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”

Alături de fiul lui, Sasha, la filmările noului videoclip
Alături de fiul lui, Sasha, la filmările noului videoclip

De ce mai apar discuții, în familia lui Marcel Pavel

Marcel recunoaște însă că și în familia lui mai sunt momente tensionate, pe care însă el și Violeta au știut să le gestioneze cu înțelepciune:

„În fiecare casă mai sunt discuții, au fost și din cauza situației sociale, din cauza pandemiei, există în lume o stare generală de nervozitate ascunsă, uneori stai să explodezi. Acum depinde și de starea de vanitate. Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine”, ni s-a mai confesat Marcel Pavel pentru Ego.ro.

Marcel Pavel și frații lui
Marcel Pavel și frații lui

Marcel Pavel: „Eu m-am săturat să fim considerați un popor de mâna a doua!”

Marcel Pavel apreciază faptul că românii au sărit în ajutorul ucrainenilor, care au lăsat în țara natală agoniseala de o viață și au fugit din calea războiului, dar tare și-ar dori ca românii să se ajute și între ei, la greu:

„Îi înțeleg pe românii care privesc cu teamă spre graniță, că se tem de un posibil război. Eu m-am săturat să fim considerați un popor de mâna a doua, dar cu voia noastră s-a întâmplat așa. Cinci milioane de români au fugit de foame, din România, ca să-și întrețină familiile, plus cinci milioane suferă de neajunsuri. Ar trebuie să fim uniți și între noi, nu doar pentru alții.

Mă bucur că îi ajutăm pe alții, din toată sărăcia noastră, dar pe noi cine ne ajută? Ar trebui să luptăm pentru armonie, pentru unirea sufletelor, pentru respectul dintre noi, contează mult, a cam dispărut. Suntem încrâncenați. Îmi pare rău că suntem conduși de oameni incapabili, care n-au ce căuta în conducerea țării, cei citiți și deștepți sunt dați deoparte, suntem țara nimănui”, ne-a mai declarat Marcel Pavel, pentru Ego.ro.

Marele artist se pregătește, în această perioadă, pentru concertul grandios pe care îl va susține la Teatrul Național, alături de alți artiști valoroși.

Artistul pregătește un recital de proporții la Teatrul Național
Artistul pregătește un recital de proporții la Teatrul Național

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.1 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *