Marea frustrare a lui Vladimir Putin încă din copilărie. Defectul fizic care l-a marcat

Psihologii susțin că deciziile agresive ale președintelui Federației Ruse sunt influențate de frustrări care i-au conturat viața și caracterul.
Marea frustrare a lui Vladimir Putin încă din copilărie. Defectul fizic care l-a marcat

Dacă despre viața lui personală cu greu s-au găsit informații făcute publice, despre copilăria lui, chiar și mai puțin. Există, însă, unele date despre marea frustrare a lui Vladimir Putin, încă din primii ani de viață. Liderul rus Vladimir Putin, cel care a speriat toată Europa după invazia Ucrainei, a devenit mai puțin popular ca oricând, în toată cariera lui politică. Acțiunile lui sunt acum studiate de întreaga planetă, în special în Europa.

Totuși, specialiști în psihologie și științe menite să desluşească logica unui comportament precum al liderului rus au descoperit câte ceva despre copilăria lui. Ei au pus accentul pe frustrările și neajunsurile din viața lui din primii ani de viață.

Copilărie marcată de sărăcie

Potrivit pbs.org, copilăria lui Putin la Sankt Petersburg a fost plină de greutăți. Dar asta nu a făcut decât să-l ambiționeze, să devină mai puternic și chiar viclean. Potrivit publicației Elintransigent, care citează La Nación, Vladimir Putin s-a născut în 1950, la Leningrad, astăzi Sankt Petersurg. Copilăria dificilă, marcată de sărăcie, dar și înălțimea lui care nu îl mulțumea i-au creat o serie de frustrări care l-au urmărit toată viața.

În perioada de după război, când s-a născut el, viața era dificilă în general. În special oamenii foarte săraci, cum erau părinții lui, sufereau adesea de foame. Dar pe lângă asta, el a fost și un copil singuratic, după cum dezvăluia într-un interviu, după ce părinții lui pierduseră doi copii.

Înălțimea, marea frustrare a lui Vladimir Putin

Înălțimea lui era un alt motiv de frustrare, având doar 1,70 m. Într-o perioadă în care forța fizică era foarte importantă, atât în cartier, cât și la școală, să fii sărac și scund nu erau tocmai niște calități. Mai târziu, imaginile cu Putin care îi pun în valoare calitățile și abilitățile fizice erau destul de frecvente. Acestea însă doar confirmă marea frustrare a lui Vladimir Putin.

Se spune despre el că este un om căruia nu-i place să-și arate slăbiciunile și consideră că, dacă interlocutorul lui și-ar da seama ce gândește, acesta ar fi cu siguranță un semn de slăbiciune din partea lui. Se mai spune că îi place să dețină controlul și că este „foarte tolerant” la risc. Cu cât riscul e mai mare, cu atât se descurcă mai bine și nu dezvăluie nicio tresărire.

Specialiștii care i-au studiat comportamentul spun că „forța fizică nu este doar un mesaj pentru interlocutorii săi, ci este și un mesaj pentru copilăria lui, pentru toate suferințele sale”.

Starea de sănătate a lui Putin, o problemă bine ascunsă

Despre sănătatea lui Vladimir Putin există numeroase supoziții. Aspectul feței lui pare destul de diferit față de cel de acum câțiva ani și s-ar datora efectelor unor tratamente pentru durerile de spate atroce. Mai mult, se mai speculează că din cauza paranoiei dezvoltată față de noul coronavirus, el ar fi stat izolat în toată această perioadă. Și-ar fi petrecut mult timp prin bibliotecile Kremlinului, căutând hărțile vechii Europe. Scopul lui a fost, se pare, acela e a găsi ceea ce crede el că ar trebui să fie noile limite ale Rusiei.

Vladimir Putin a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Lyudmila, cu care are două fiice, Maria și Ekaterina. Despre viața personală a lui Putin au fost și mai multe speculații. Este foarte rezervat atunci când vine vorba despre acest aspect. La Kremlin există un întreg departament care se ocupă de acest domeniu al vieții lui. Cu greu răzbat în public informații despre viaţa sa privată. 

Totuși, este bine cunoscută relația lui cu fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Kabaeva. Informația că s-ar fi căsătorit în secret cu ea a fost infirmată de Kremlin. De asemenea, alte informații, care susțin că ar avea copii cu ea, au rămas incerte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
7 439 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Emil Horbota

    Eu nu inteleg de ce va luptati sa convigeti lumea ca a facut „n” operatii estetice si de aceea arata altfel decat Putin-ul analog 2000- 2015.
    Actuaul Putin este o alta persoana, un alt spirit este in spatele ochilor, este mai tanar si ARE ALTA VOCE. Se vede si din avion ca este ALTA PERSOANA.

  • Mai toti marii criminali din istorie, au oameni complexati de statura lor: Hitler,Stalin, Ejov Putin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *