Marele regret al Elenei Merișoreanu. Ce sacrificii a fost nevoită să facă de dragul carierei: „Îți lași copiii, nu te bucuri de evoluția lor” EXCLUSIV

Se bucură de dragostea nepoților
Marele regret al Elenei Merișoreanu. Ce sacrificii a fost nevoită să facă de dragul carierei: Îți lași copiii, nu te bucuri de evoluția lor” EXCLUSIV

Elena Merișoreanu rămâne printre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, având o carieră strălucitoare și fiind iubită de numeroși români. Totuși, ca să se asigure că familiei sale nu o să îi lipsească nimic, vedeta a făcut câteva sacrificii. Ea ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, că a fost plecată mult timp în turnee, astfel că nu s-a bucurat de fiicele sale când se aflau la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, copiii ei nu i-au reproșat niciodată nimic, căci au avut parte de tot ce era mai bun.

Elena Merișoreanu: “Din punctul acesta de vedere, există sacrificiu. Îți lași copiii, nu te bucuri de evoluția lor”

Nu este un secret faptul că Elena Merișoreanu se bucură de o carieră strălucitoare. Cu toate acestea, vedeta a fost nevoită să facă anumite sacrificii. Aceasta ne-a explicat că, ținând cont de faptul că era mereu plecată în turnee, nu s-a putut bucura de creșterea fiicelor sale, pe când ele erau foarte mici:

„Eu de la 16 ani stau pe tocuri, am cântat mult și prin străinătate. Îmi aduc aminte că mă încălțam dimineața la 6 și mă descălțam tot dimineața, la 5. Este un efort foarte mare, dar este și o plăcere, nu aș zice că este un sacrificiu. Sacrificiu a fost că nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele când erau mici pentru că am fost plecată prin turnee.

Eu am fost salariată mulți ani la unul dintre cele mai mari ansambluri din România. Când aveam o nuntă, sâmbăta sau duminica, erau niște bani care intrau în buget pe lângă salariu, dar nu puteam să merg pentru că aveam spectacole și turnee. Din punctul acesta de vedere, există sacrificiu. Îți lași copiii, nu te bucuri de evoluția lor. Dumnezeu să îi ierte pe părinții mei și pe sora mea, care până la vremea școlii au stat acolo”.

Se bucură de dragostea nepoților

Cu toate acestea, vedeta recuperează prin dragostea nepoților: „Cât de multă dragoste am! Mai ales de la cele mici, cei mari au crescut. Cel mare are 28 de ani, casa lui, serviciul lui. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Au terminat facultatea și el și fata. Le am pe cele mici, una de 9 ani și una de 11 ani. Sunt sufletul meu”.

Ce regret are, de fapt, Elena Merisoreanu
Ce regret are, de fapt, Elena Merisoreanu

Ce spune despre soțul ei: „Dacă aș mai fi tânără, tot pe soțul meu l-aș lua”

Întrebată dacă fiicele sale i-au reproșat vreodată că nu a fost prezentă tot timpul, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit că nu s-a întâmplat așa ceva. De asemenea, ea a vorbit și de frumoasa căsnicie pe care o are cu soțul ei, explicând că, dacă s-ar întoarce în timp, tot pe el l-ar alege:

„Niciodată, nu. Le-am explicat, iar când veneam din străinătate, cine avea pe vremea lui Ceaușescu ce aveau ele? Eu m-am sacrificat pentru familie. Și soțul meu a fost foarte ocupat, a fost militar, a lucrat în poliție. Și el a muncit enorm de mult. În căsnicie au existat și coborâșuri, dar am trecut peste ele. Dacă aș mai fi tânără, tot pe soțul meu l-aș lua. Și-a văzut de casă, și-a văzut de familie, de fete, cât eu am fost plecată. A fost grijuliu, eu nu am fost să fac piața sau cumpărăturile. Într-un fel, am fost o răsfățată. Și sunt și la ora actuală”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *