Marele regret al Monicăi Tatoiu: „E singura mea greșeală pe care nu știu cum să o repar” VIDEO EXCLUSIV

A trăit un șoc în urmă cu doi ani
Marele regret al Monicăi Tatoiu: „E singura mea greșeală pe care nu știu cum să o repar” VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu și soțul ei au un singur copil, un băiat. Acesta are 28 de ani și a fost născut printr-o minune, spune vedeta, căci ea nu putea face copii. În cadrul emisiunii Ego Life Monica Tatoiu a povestit cum s-a întâmplat totul și ce pact a făcut cu Dumnezeu în ziua în care a născut.

Cum a reușit Monica Tatoiu să devină mamă

Monica Tatoiu nu putea avea copii, era ceea ce medicii îi spuneau. În anul 1992 ea a început să se roage pentru a putea rămâne însărcinată și, surprinzător pentru toată lumea, acest lucru s-a întâmplat în anul 1993.

A devenit pentru prima și unica dată mamă la începutul anului 1994. În ziua în care a născut însă, copilul ei avea probleme grave de sănătate, iar medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era… câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserică catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în 92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În ’94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte devreme din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ‘mai faceți altul’, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”, a povestit Monica Tatoiu.

Ce problemă întâmpină acum Monica Tatoiu cu fiul ei

Monica Tatoiu a avut parte de un șoc în urmă cu doi ani. Atunci fiul ei i-a spus că nu poate crede în Dumnezeu. Vedeta consideră că acest lucru se întâmpină din cauza unor greșeli pe care ea le-a făcut în trecut.

„Acum doi ani „nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil”. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ‘nu cred decât în știință’. Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu înseamnă că la un moment dat în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”, a mai spus Monica Tatoiu la Ego Life.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează luni, de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *