Marele regret pe care îl are Andreea Bănică. Obiectele dragi pe care le-a pierdut: “Părinții mei au decedat, nu am mai găsit aceste dovezi” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Festivalul de la Mamaia

Andreea Bănică se bucură de o carieră îndelungată în industria muzicală, iar fanii adoră să meargă la fiecare spectacol dat de artistă. Totuși, aceasta a trecut prin numeroase momente pentru a ajunge unde se află în zilele noastre. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre persoana care a descoperit-o, la 4 ani, dar și despre obiectele pe care le-a pierdut după decesul părinților, care aveau legătură cu tot ce a reușit să facă încă de la o vârstă fragedă.

Andreea Bănică, detalii despre cariera sa

Andreea Bănică, aflată la avanpremiera filmului „Godzilla x Kong – Un nou imperiu”, ne-a vorbit despre cariera sa, explicând că Adrian Păunescu l-a ajutat pe tatăl său să o îndrume, după ce a descoperit-o la vârsta de 4 ani:

“Este foarte greu, am avut niște pași importanți de făcut de-a lungul timpului și nu știu dacă aș fi ajuns astăzi aici fără anumite momente prin care am trecut! La 4 ani și jumătate m-a descoperit Adrian Păunescu, i-a spus tatălui meu ce să facă cu mine, unde să mă ducă, unde să mă îndrume. A vrut să mă ia la București, dar ne-am văzut peste un an la Cenaclul Flacăra.

I-a spus tatălui meu unde să meargă cu mine, la Clubul Elevilor din Constanța. Dacă el nu ar fi fost, nu știu ce s-ar fi întâmplat! Apoi a fost Festivalul de Mamaia, din 1998. Nu am luat niciun premiu, dar dintre toți am ajuns cea mai cunoscută! Așa a fost să fie! Dumnezeu, clipa!”

Citește și: Andreea Bănică face educație financiară cu fiica ei, Sofia: „M-am supărat foarte tare”. De ce o pune să muncească de la 14 ani VIDEO EXCLUSIV

Ce obiecte a pierdut

Andreea Bănică și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă, astfel că nu mai are diferite medalii sau trofee pe care le-a câștigat în numeroasele concursuri muzicale la care a participat. Aceasta și-a amintit că purta medaliile la școală, fiind mândră de reușitele sale în domeniul care a făcut-o cunoscută:

„Până în Mamaia am mai participat la festivaluri, am luat diferite premii, trofee și medalii de aur pe vremea lui Ceaușescu. Nu le mai am! Părinții mei au decedat, nu am mai găsit aceste dovezi. Mai am niște diplome acasă, ce este drept, care atestă anumite premii pe care le-am câștigat de-a lungul timpului! Nu mai am trofee sau medalii. Așa de rău îmi pare!

Mergeam cu ele la școală, le puneam în piept. Toți își puneau șnur roșu sau galben dacă erau comandanți de grupă sau detașament. Eu am fost de grupă o dată și mi-am pus și toate medaliile pe care le-am câștigat pe partea muzicală! Eram cea mai mândră din școală! De atunci mi-a plăcut să strălucesc!

Apoi m-am întâlnit cu Costi Ioniță care mi-a propus să facem o trupă. Am făcut Exotic, apoi a rămas Blondy. Au fost niște pași foarte importanți în viața mea! Nu pot să zic că unul a fost mai important ca celălalt! Așa s-a întâmplat să fie la mine!”

Citește și: Ce talent inedit are fiica Andreei Marin: „Întâmplarea fericită este că i-a plăcut”. Vedeta a dat-o de gol, ce obișnuiește să facă Violeta în fiecare zi VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce schimbari majore vor fi in luna Mai pentru toate zodiile. O perioadă benefică în...
7 zodii au succes mare in luna Mai 2024: Fecioara…
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *