Marele regret pe care îl are Oana în căsnicia cu Viorel Lis: „Ăsta e drumul pe care am mers” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2011

Oana și Viorel Lis au o căsnicie de 12 ani. Relația lor a fost îndelung comentată de oameni din cauza diferenței de vârstă dintre ei: ea 43 de ani, iar el 79 de ani. În ciuda tuturor răutăților spuse cu privire la faptul că s-a căsătorit cu el pentru bani, vedeta le-a arătat oamenilor că îi este alături soțului ei la bine și la greu. Acum, Oana Lis vorbește despre regretul pe care îl are în căsnicia sa.

Oana Lis, despre căsnicia cu Viorel Lis și deciziile pe care le-a luat. Ce regretă

Oana Lis a mărturisit la Ego Life că își asumă toate deciziile pe c are le-a luat de-a lungul timpului. Singurul regret pe care îl are este că, dacă ar fi știut că relația cu Viorel Lis va fi de lungă durată, i-ar fi plăcut să facă un copil.

„Am mai zis așa în anumite discuții cu el, că dacă aș fi știu că relația noastră va dura atât poate aș fi făcut un copil la început cu el. Pentru că na, am rămas toată viața și așa ar fi fost mersul. Dar dă-mi mintea de acum și timpul din urmă. N-ai de unde să știi. Atunci când îți asumi deciziile… frate, o decizie asumată este o decizie asumată. Ăsta e drumul pe care am mers, așa vreau eu, așa consider eu că este potrivit pentru mine. Nu înseamnă… nu recomand! Dacă aș avea o fată nu i-aș spune să stea cu un bărbat în vârstă. Nu recomand lucrul ăsta cuiva. Sunt și beneficii, dar sunt și foarte multe probleme, mai ales când vârsta înaintează. Dar asta a fost viața mea. Și nu am de ce să mă justific eu în fața cuiva de deciziile mele. Dacă aș fi făcut ce mi-a zis lumea sau de frica gurii lumii eram și acum pe piatră la țară”, a povestit Oana Lis.

Cum era Viorel Lis cu Oana la începutul relației. „Chestia asta m-a salvat pentru ce a făcut el pentru mine”

Oana Lis a povestit despre relația lui cu Viorel. Mărturisește că nu s-a căsătorit cu el pentru bani. Blondina spune că avea multe probleme emoționale, iar fostul edil al Capitalei a ajutat-o să le depășească. Drept dovadă sunt și acum împreună, râd și se bucură de fiecare clipă.

„Da, mai și plângem, și el mai plânge, și eu mai plâng. Este normal și să plângi, la un moment dat te ajung toate problemele. Eu zic că tocmai asta ne-a ajutat și poate am avut protecție divină, ca să zic așa, ca să ajungem până aici. Viorel când l-am cunoscut eram o persoană cu probleme emoționale, făceam foarte multe crize, foarte multe faze și el m-a acceptat așa cum sunt. Niciodată nu m-a judecat și m-a susținut. Chestia asta m-a salvat pentru ce a făcut el pentru mine. Nu are legătură cu banii. Puteam să mă întâlnesc cu 10 oameni în vârstă cu bani”, a declarat Oana Lis.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Aceasta se difuzează luni, de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *