Marele secret al lui Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanță. Trucul la care apelează: “Mi-am făcut toate poftele”

Ce pofte și-a făcut Carmen Brumă în vacanță

Carmen Brumă a avut parte de o vacanță pe cinste în Antalya. Deși a fost la all inclusive, vedeta nu s-a întors cu niciun gram în plus. Cum a reușit acest lucru? A dezvăluit chiar ea cum a decurs întreaga vacanță.

Ce face Carmen Brumă în vacanțe pentru a nu se îngrășa: „Am petrecut o săptămână frumoasă”

Carmen Brumă s-a întors recent dintr-o vacanță din Turcia, acolo unde, deși a fost la all inclusive, vedeta și-a păstrat silueta. A făcut sport zilnic și a fost foarte atentă la ceea ce a mâncat și mai ales la cantitate.

„Am petrecut o săptămână frumoasă și relaxantă în Antalya. Pentru mine vacanțele reușite sunt cele în care am parte de odihnă activă așa cum a fost și de data aceasta. Mi-am făcut toate poftele, am făcut sport, am înotat iar antrenamentele din programele mele m-au ajutat să nu mă întorc cu kilograme în plus”, a povestit Carmen Brumă.

Cum au fost mesele lui Carmen Brumă în vacanță: „Am mâncat tot ce mi-am dorit”

Carmen Brumă mărturisește că a mâncat din tot ceea ce și-a dorit, însă cu măsură. Vedeta a fost foarte atentă la cantitatea de mâncarea și la ora la care a mâncat.

„Sistemul all inclusive e o provocare serioasă pentru cei care se luptă cu kilogramele dar cei care au urmat programele mele reușesc să-și construiască o strategie care să le permită să-și facă poftele și să nu se îngrașe în vacanță. Eu în această vacanță am mâncat tot ce mi-am dorit dar nu oricât și nu oricând”, a mai spus Carmen Brumă.

La mic dejun Carmen Brumă alegea combinație lejeră din omletă cu brânză de capră, pâine integrală, castraveți și salată, la prânz a optat pentru pește sau friptură cu legume sau salată. De asemenea, a băut multă apă pentru hidratare. Ba chiar a mâncat și o înghețată cu caramel cu miere, chiar și o gustare cu câteva prăjituri. În zilele în care a sărit peste cină și-a făcut a doua zi de dimineață pofta de fructe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *