Marele talent al Daianei Anghel: „Pot să fac asta cu ochii închiși”. Puține persoane ar reuși asta VIDEO EXCLUSIV

Daiana Anghel: „Am o memorie vizuală foarte bună”

Daiana Anghel nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când numele ei este asociat cu industria de produse dermatocosmetice. Fiind unul dintre cei mai urmăriți influenceri în materie de skincare, Daiana primește tot felul de întrebări despre produsele de îngrijire, dar și despre modul în care se folosesc. Atât de pasionată este de tot ceea ce implică acest domeniu încât aria ei de informare este extrem de mare. Daiana Anghel a explicat în exclusivitate pentru EGO.ro care este adevărul din spatele ingredientelor scrise pe etichetele produselor.

Daiana Anghel: „În cinci minute am știut exact”

Este considerată un „guru” al produselor de îngrijire facială și își merită pe deplin acest nume, căci, Daiana Anghel este mai mult decât un simplu influencer care promovează niște produse. Recent a creat o rutină de skincare alături de un celebru brand de produse dermatocosmetice.

„De anul trecut, din vară, folosesc ceramide, betaglucan, vitamina C, adică de un an de zile le testez. Așa că deja le cunoșteam foarte bine în momentul în care mi-au propus să fac aceste rutine, combinație între fiolele lor, în cinci minute am știut exact combinațiile pe care le vreau. Îți dai seama că am fost și subiectivă, că nu puteam să nu fiu și să nu aleg fiolele care îmi plac mie cel mai mult.

Citește și: Daiana Anghel și-a descoperit pasiunea pentru produsele cosmetice la vârsta de 5 ani. „Așa m-am născut, probabil, obsedată de creme” EXCLUSIV

Asta nu înseamnă că restul nu sunt bune. Dar mi-au spus să fac patru rutine și m-am încadrat în patru rutine cu preferatele mele”, ne-a povestit Daiana Anghel despre această colaborare, completând că atunci când a primit oferta de colaborare avea deja toate temele făcute.

„Nu mi-a fost ușor, dar dacă trebuie să mă limitez și dacă mi se impune să mă refer la un anumit tip de ten sau la anumite tipuri de nevoi, atunci da”.

„Non toxic nici nu cred că va fi vreodată reglementat”

Profitând de cunoștințele ei și informațiile dobândite de-a lungul timpului, am întrebat-o pe Daiana Anghel dacă cei care au boli autoimune, cum sunt spre exemplu cei cu intoleranță la gluten, se pot asigura că nu riscă să se contamineze cu anumite produse.

„Din păcate este foarte greu pentru că extrem de multe claim-uri nu sunt neapărat susținute de niște directive clare sau oficiale și atunci nu prea înseamnă mare lucru. Non toxic nu înseamnă nimic, clean beauty nu înseamnă nimic. Adică sunt niște concepte de marketing, dar care fundamental nu au o bază legală, să zici că trec printr-un proces de verificare produsele respective și că după acea primesc aceste etichete de non toxic.

Non toxic nici nu cred că va fi vreodată reglementat pentru că foarte mult ține de procent și de formulă. Există otravă și în orez, dar asta nu înseamnă că alimentul nu este sănătos. Este vorba de cantitate de cele mai multe ori. La fel este și cu cosmeticele”, ne-a explicat Daiana Anghel, asigurându-i pe cei care au intoleranță sau alergie la gluten să nu se sperie deoarece produsele cosmetice nu sunt atât de periculoase.

Citește și: Daiana Anghel împlinește 38 de ani, însă de pe la 35 a uitat să mai contorizeze. „Mama mi-a zis că o să pățesc așa” EXCLUSIV

„Din fericire pentru cei cu intoleranța la gluten, nu au o problemă cu produsele cosmetice în care să zicem că ar exista urme de gluten. Glutenul nefiind ceva ce se găsește în concentrații semnificative în skin care și asta pentru că, prin intermediul pielii, absorbția lui nu dăunează în niciun fel. Această intoleranță este la nivel digestiv. Și atunci nu sunt probleme cu produsele, chiar dacă ele conțin urme de gluten. Nu trebuie să fie un stres pentru cei care suferă de această afecțiune și să caute acum doar produse care au pe etichetă semnul de gluten free”.

Ceea ce însă ar trebui să țină cont cei care sunt predispuși la anumite alergii este lista de ingrediente pe care fiecare produs o are.

„În rest, de fapt ce trebuie să ne intereseze atunci când ne uităm la ingredientele unui produs, în cazul în care avem anumite intoleranțe, când vine vorba de alergia pielii. Sunt persoane, spre exemplu, care nu suportă Vitamina C. Nu o tolerează deloc, le apar iritații și atunci este clar că trebuie să evite vitamina C și să caute, dacă există sau nu acest ingredient, sub orice formă a lui în produse.

De asemenea, dacă ne dorim un ingredient anume în produsul nostru, la fel ne uităm pe lista de ingrediente, dar în rest, la mare lucru nu ne ajută, decât dacă suntem chimiști și am contribuit la formularea produsului respectiv”, a mai explicat Daiana Anghel pentru EGO.ro.

Marele talent al Daianei Anghel „Pot să fac asta cu ochii închiși”. Puține persoane ar reuși asta VIDEO EXCLUSIV
Daiana Anghel este pasionată de skincare

„Am o memorie vizuală foarte bună”

Daiana a ajuns la această performanță după ce a studiat intens, dar și după ce a testat o sumedenie de produse. Cele care o urmăresc atent pe site-urile de socializare au putut să vadă cum Daiana și soțul ei și-au renovat casa din Brașov tocmai pentru ca ea să-și facă o baie imensă, în care să încapă toate dulapurile cu produsele de îngrijire. Are mii de produse pe care le testează sau sunt în proces de testare, ori fac parte din rutina ei de îngrijire, produse care, culmea, știe fiecare în ce loc este.

„Cred că ăsta este talentul meu ascuns. La concursurile de Miss există acea probă de talente sau ceva de genul acesta. Probabil că m-aș duce pe scenă, cu foarte multe produse, pe foarte multe rafturi, și cu ochii închiși aș spune ce produs e unde, în funcție de ce m-ar întreba juriul. Ăsta este talentul meu. Am o memorie vizuală foarte bună, dar ca să pot să știu exact fiecare produs unde este, trebuie să le pun eu cu mâna mea. Dacă vine cineva la mine în baie și începe să se joace cu sticluțele m-a omorât. Trebuie să le scot pe toate și să le rearanjez”, ne-a declarat amuzată Daiana, completând că pune etichete doar la acele produse care au termen de valabilitate mic.

Citește și: Creme de față naturale. Le poți prepara chiar la tine acasă, aceste ingrediente sunt esențiale pentru îngrijirea pielii

„Am și un sistem. De exemplu am pe un raft partea de curățare a tenului, pe alt raft am doar partea de seruri și sunt puse pe categorii. Adică am un sistem și atunci îmi este foarte ușor să știu fiecare produs unde este. Dacă discutăm de produsele care se consumă mai greu și nu au neapărat un termen de garanție mare sau din acela menționat pe ambalaj și discutăm de cele care au de la deschidere termenul, de 12 luni, 6 luni, 3 luni, acolo pun etichetă cu data la care am deschis produsul”.

Din fericire, soțul s-a obișnuit deja cu această pasiune și, pe lângă faptul că a început și el să acorde o mai mare atenție propriei rutine de îngrijire, nu are nimic de obiectat cu privire la pasiunea ei, căci și el are o pasiune la fel de costisitoare.

„Păi el mai poate cu mine pentru că trebuie să înțeleagă că el este la fel cu pescuitul. Deci…”, a mai completat Daiana Anghel pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *