Maria Buză recunoaște că actoria îi dă mai multe bătăi de cap decât muzica. ”Mi s-a întâmplat și mie din păcate” VIDEO EXCLUSIV

Din 16 septembrie, admiratorii Mariei Buză o pot vedea în cel mai nou serial produs de Pro Tv, într-o postură cu care nu și-a obișnuit publicul. Chiar și pentru actriță este o mare provocare, mărturisind în exclusivitate pentru EGO.ro că, pe cât de plăcut este acest proiect, pe atât este de solicitant și după 2 luni de filmare, în continuare are mari emoții.

Maria Buză a avut un șoc când, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Pro Tv a văzut trailer-ul serialului ”Groapa” pe un ecran de mari dimensiuni.

”Sunt Coana Zina. Suntem foarte fericiți și nerăbdători să ne vedem pe micile ecrane. Ceea ce am văzut aici în sală mi s-a părut wow, niciodată nu mi-am văzut imaginea pe un ecran atât de mare. Ce să mai, când oi ieși pe poartă nu o să-mi mai ajungă nimeni la pălărie”, ne-a declarat actrița în umorul caracteristic, completând că se bucură enorm că personajul ei este unul de ficțiune.

”Sunt foarte multe situații în care Zina Vlahu va trebui să ia decizii importante pentru familie, în numele soțului, dar fiindcă în primele episoade se întâmplă ceva, dar trebuie să vedeți, nu vreau să vă spun prea multe. Ce bine că este totul scris și că trebuie doar să interpretez, să joc acest rol. Pentru că anumite decizii nu sunt deloc ortodoxe ca să zic așa”.

”Îmi este și mai bine să fiu ajutată prin costum, machiaj și tot ceea ce ține acest departament”

Serialul ”Groapa” este o adaptare după serialul turcesc Cukur și, la fel ca în serialul ”Clanul” prezintă o imagine a vieții mafiei. Astfel că, pe lângă răzbunări sângeroase, fuga după bani, vom vedea și o relație strânsă de familie, iar personaj cheie în acestă familie fiind chiar Maria Buză prin rolul ei. Dacă la ”Clanul”, Jojo, care joacă rolul unei soții de mafiot, asemenea Mariei Buză, a avut libertatea de a construi imaginea personajului său și i-a creat o garderobă impresionantă, cea din urmă nu a fost preocupată de acest aspect.

”Trăim modest pentru că suntem oameni credincioși. Chiar dacă avem bani noi nu avem mașini scumpe, nu avem haine scumpe. Ceea ce poartă Zina Vlahu, podoabe și alte bijuterii și lucruri de valoare sunt parte din familia ei, pentru că Zina Vlahu provine dintr-o familie aristocrată. Iar o mare problemă pentru mine pentru că trebuie să am tot timpul o ținută de mare doamnă, de regină. Mi se spune regină tocmai pentru a-mi adopta o atitudine și o poziție corespunzătoare. Ceea ce este foarte complicat pentru că mă trezesc pur și simplu așa pierdută în spațiu, cu o cocoașă imensă, poziție în care mă simt bine și imediat mi se atrage atenția”, ne-a povestit Maria Buză despre vestimentația și accesorizarea personajului Coana Zina, completând că nici nu și-a dorit vreodată să schimbe ceva la ea din acest punct de vedere.

”Chiar dacă aș avea vreo idee în acest sens nu este cazul pentru că scenografii noștri, regizorii și make-up, tot acest departament a gândit fie ce detaliu pentru fiecare personaj. Faptul că Jojo a avut libertatea asta în serialul ”Clanul” este foarte bine, dar mie îmi este și mai bine să fiu ajutată prin costum, machiaj și tot ceea ce ține acest departament”.

”Se filmează într-un ritm infernal”

Ca de fiecare dată atunci când se implică într-un proiect, indiferent de natura lui, Maria Buză încearcă să ofere cea mai bună versiune a ei. Deși ”Groapa” nu este primul proiect de genul, iar acrița are ani de experiență în spate, nu poate declara că a scăpat de emoții. Îi este mult mai ușor pe scenă, atunci când cântă în fața unui public numeros, decât pe set, atunci când aude că regizorul dă startul filmării.

”În primul și primul rând textul ar fi bine și este bine să-l repetăm la repetiție cu personajul, cu colegii, cu actorii. E adevărat că îl repeți acasă, îl memorezi, dar întotdeauna se fixează și capătă, într-adevăr, sens și simți că altfel spui textul când și primești replica. De multe ori înveți textul acasă, repeți și cu colegii înainte de a fi pe set, dar cu toate astea când se dă REC, ceva se întâmplă. Emoția te copleșește, vrei să dai totul, așa și cum trebuie pentru că se filmează într-un ritm infernal, și se întâmplă să uiți textul. Mi s-a întâmplat și mie din păcate, dar dacă reușești să scapi de emoții și să te concentrezi, chiar poți să faci niște performanțe extraordinare”, a mai povestit Maria Buză pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Mesajul Irinei Tănase pentru Dragnea, de Paşte! E SURPRIZA MOMENTULUI, nimeni nu se mai aştepta
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Cum va fi vremea în luna mai: Temperaturi peste medie și precipitații variabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *