Maria Constantin, anunțul momentului: “Am fost cerută!” Cum arată inelul și când o să aibă loc marele eveniment din viața artistei EXCLUSIV

Solista de muzică populară se căsătorește cu Robert Stoica. Totul despre marele eveniment
Maria Constantin, anunțul momentului: “Am fost cerută!” Cum arată inelul și când o să aibă loc marele eveniment din viața artistei EXCLUSIV

Maria Constantin a făcut anunțul! Vedeta se pregătește ca anul viitor să își unească destinul cu alesul său, Robert Stoica. Cântăreața ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a fost cerută în căsătorie, oferindu-ne și o poză cu frumoasa bijuterie primită de la partenerul său. Când vine vorba despre tradițiile pe care o să le respecte la marele eveniment, aceasta ne-a explicat că mireasa nu o să fie furată. Totuși, ea abia așteaptă să petreacă alături de oamenii care îi sunt dragi și să sărbătorească iubirea.

Maria Constantin: “Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul”

Maria Constantin, aflată la concertul susținut de către Lil Pump, senzația trap, la ParkLake, ne-a vorbit despre următorul eveniment extrem de important din viața ei. Vedeta nu o să cânte la nunta ei. Superba artistă își dorește să organizeze un white party, astfel că mulți colegi de breaslă o să fie invitați, dar și oameni dragi, care i-au fost alături la bine și la greu.

Ego.ro: Fanii tăi vor neapărat să te vadă îmbrăcând, cât mai curând, rochia albă.

Maria Constantin: O să mă vadă pentru că la anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața.

Maria Constantin a fost cerută în căsătorie
Maria Constantin a fost cerută în căsătorie

Vei cânta la nunta ta?

Maria Constantin: Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!

Ce tradiții vrea să respecte la nuntă

Ce tradiții vrei să respecți? Ești superstițioasă?

Maria Constantin: Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar, să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplă.

Maria Constantin și Robert Stoica
Maria Constantin și Robert Stoica

Care este cea mai mare provocare din viața ta?

Maria Constantin: Spre exemplu, am fost la Splash!, iar acum câțiva ani mi-am dat seama că îmi este frică de înălțime. Am fost în Cipru și am filmat un videoclip, iar când m-am văzut în vârful stâncii, am zis că nu este de bine. Am făcut un atac de panică și mi-a fost foarte rău, tremuram toată. Așa mi s-a întâmplat și la Splash!, a fost provocarea vieții mele. Pe lângă asta, cred că cea mai mare provocare este timpul. Mă apucă cumva groaza când mă gândesc că fiul meu o să facă 13 ani în septembrie, habar nu am cum am trecut anii. Mă apucă groaza când mă gândesc că peste câțiva ani o să facă 18 ani. O să fiu, totuși, o mămică tânără. Cred că aceasta este provocarea vieții. În mintea și în sufletul meu, cred că am tot 16 ani, deși sunt mult mai matură. Totuși, când vine vorba de petreceri, tot pe acolo sunt. Încerc să trăiesc viața la cote maxime ca și cum fiecare zi ar fi ultima.

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.