Maria Constantin, SUPEREXCLUSIVITĂȚI despre nuntă. Câți bani dă pe rochia de mireasă și ce vedetă îi va fi domnișoară de onoare la 47 de ani VIDEO EXCLUSIV

Prețul rochiei de mireasă o să se ridice la prețul de 9.000 de euro

Maria Constantin se pregătește pentru unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața sa. În acest an, vedeta o să își unească destinul cu alesul său, Robert Stoica, astfel că fanii abia așteaptă să o vadă în rochie de mireasă. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cine o să îi fie domnișoară de onoare. De asemenea, Florin Burescu, designer-ul rochiei de mireasă pe care vedeta o să o afișeze, ne-a explicat la ce preț o să se ridice piesa superbă.

Maria Constantin, dezvăluiri despre nuntă

Maria Constantin nu este superstițioasă, astfel că partenerul său, Robert Stoica, a văzut deja rochia de mireasă. Vedeta, care a defilat în cadrul târgului Ghidul Miresei, a preferat să se sfătuiască cu acesta atunci când vine vorba despre piesa pe care o să o poarte în ziua cea mare:

„El oricum știe rochia de mireasă. M-a văzut. Nu sunt o persoană superstițioasă. Mai am mici chestii, dar asta cu rochia de mireasă mi se pare o porcărie, sincer. Dacă nu îi place, poate nu mă mai ia chiar în ziua nunții. (râde) Glumesc. Tot timpul când fac un lucru, îmi place să mă sfătuiesc cu el. Rochia de mireasă a văzut-o înainte, știe despre ce e vorba. Este aproape gata.”

Ce a schimbat Maria Constantin la rochia de mireasă

Maria Constantin, după cum ne-a dezvăluit designer-ul Florin Burescu, și-a dorit să aibă diamante pe rochia de mireasă, astfel că piesa vestimentară a trebuit să fie schimbată. În plus, artista a punctat că prietena ei cea mai bună, Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, o să îi fie domnișoară de onoare:

„Florin Burescu: Este în proporție de 80% gata, dar promit că o să fie gata.

Maria Constantin: Nu voiam să întreb, căci, dacă întreb, mă apucă inima. Dar, până la petrecere…

Florin Burescu: Mi-a zis că nu mai vrea cristale swarovski, vrea diamante. I-am zis: „Știi că trebuie să schimbăm tot, în întregime?”. Acum trebuie să adăugăm diamantele pe rochie.

Maria Constantin: Mai este aici și Vica, care este domnișoară de onoare. (n.r. Vica Blochina) Vă prezint toată gașca, de la designer, prieten cel mai bun, la cea mai bună prietenă și domnișoară de onoare.”

Cât costă rochia

Florin Burescu, designer-ul din spatele rochiei de mireasă pe care o să o poarte Maria Constantin, ne-a mărturisit că piesa vestimentară o să se ridice la prețul de 9.000 de euro. De asemenea, artista a punctat că o să poarte o creație delicată, mai ales pentru că vrea să se simtă confortabil atunci când o să își unească destinul cu alesul său:

„Florin Burescu: Vreau să plătească soțul și nu aș vrea să îl spun acum ca să facă infarct înainte de nuntă. O să îi dau factura pe mail după nuntă sau în seara nunții. Cred că o să fie în jur de 9.000 de euro. Între 7.000 și 9.000 de euro. Altceva vreau să zic, este o rochie unicat, iar Maria este extraordinar de finuță și se vede lucrul acesta. Nu o să vedeți coroane cu diamante, așa cum vă așteptați. Atunci când zic diamante, mă refer la ceva finuț și delicat.

Maria Constantin: Este o rochie care are greutatea unui fulg. Consider că fiind o petrecere afară, tip garden party, așa cum am numit-o, garden party, nu nuntă, trebuie să fiu îmbrăcată cât mai lejer, să mă simt bine, să dansez, să mă distrez.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *