Maria Dragomiroiu, sărbătorită de cele trei nepoate azi, de Sfânta Maria. Ce cadouri o întristează să primească EXCLUSIV

Impresarul Bebe Mihu, soțul solistei, ne-a spus unde va cânta azi Maria: ”Este așteptată cu tort!
Maria Dragomiroiu, sărbătorită de cele trei nepoate azi, de Sfânta Maria. Ce cadouri o întristează să primească EXCLUSIV

Maria Dragomirou (67 de ani), solista de muzică populară cu voce de aur, își serbează, azi, de Sfânta Maria, onomastica. Va petrece alături de cei doi copii și de nepoate, dar și alături de turiști, fiind invitată să cânte în trei stațiuni de pe Litoral: ”Este așteptată cu tort”, ne-a spus Bebe Mihu, soțul ei, în exclusivitate pentru Ego.ro. Tot de la celebrul impresar am aflat și care sunt cadourile preferate ale sărbătoritei și ce o întristează să primească.

”De ziua ei, Maria face ce îi place cel mai mult, va cânta”

Maria Dragomiroiu are o zi plină, fiind sărbătorită în patru locuri, atât de numeroasa ei familie, cât și de turiști, în trei stațiuni. Soțul ei, Bebe Mihu, ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro:

”De ziua ei, Maria este așteptată la un vestit parc de distracții, dar și la Eforie Nord și la Venus. De ziua ei, Maria face ce îi place cel mai mult, va cânta. Va fi prezentă la două localuri, șefii de acolo vor să o serbeze, într-un cadru festiv, cu tort. Au venit pe Litoral și copiii și nepoții, suntem acum cu toții, la hotel, o serbăm și aici. Vara aceasta, Maria are mare succes pe Litoral, s-au vândut biletele la spectacolele de la teatrele de vară. Au mers bine, mulțumim lui Dumnezeu, nu ne plângem!”.

Maria Dragomiroiu adoră florile. Se ocupă și de grădinărit, este una dintre marile ei pasiuni

Maria Dragomiroiu adoră florile, dar le-a pus invitaților o condiție, atunci când i le oferă, pentru a le putea păstra pe termen lung: ”Mariei îi plac foarte mult florile, are și acasă foarte multe. Dar îi plac florile în ghiveci, nu îi plac florile rupte”, ne-a mai spus Bebe Mihu, care i-a respectat mereu cu strictețe marea dorință.

Maria Dragomiroiu locuiește în București, într-o superbă vilă. Iar curtea, un spațiu generos, este plină de flori, totul pare un mic colț de Rai. Zilnic, artista udă florile și le îngrijește, grădinăritul fiind și una dintre marile ei pasiuni.

Maria, alături de cele trei nepoate
Maria, alături de cele trei nepoate

Ce nepoate frumoase are!”Ele sunt minunile mele!”

Maria Dragomiroiu este serbată, azi, pe Litoral, și de cele trei nepoate, Maria Alessandra, Ilinca Nicole și Ana Elisabeta, care deja au ajuns-o la înălțime. Toate au moștenit frumusețea artistei. Maria le numește ”iubirile mele”.

Într-un interviu pentru Antena 1, Maria Dragomiroiu vorbea la superlativ despre cele fete:

”Eu nu sunt bunică pentru ele. Sunt nana. Sper să am şi strănepoţi. Ele sunt minunile mele. La 22 de ani eram o mămică cu doi copii. Sunt o bunică foarte fericită”.

Bebe Mihu, despre secretul căsniciei de 37 de ani. De ce e bine ca nevasta să fie și un pic geloasă: ”Uite, prezint interes la soție, e cu ochii pe mine!”

Bebe Mihu ne-a vorbit, într-un alt interviu pentru Ego.ro, și despre secretele căsniciei lor de 37 de ani: ”Trebuie să fii gelos cu cap, nu trebuie ca gelozia să îți fure mințile, așa, din orice. Dacă un bărbat se uită în stânga sau în dreapta, trebuie lăsat să admire. Asta nu înseamnă că dacă s-a uitat a greșit sau și-a înșelat soția. Sunt, însă, într-adevăr, unele femei care exagerează, iar de la gelozie se ajunge la alte nenorociri. Să știți însă că bărbatul se bucură când femeia îl mai dojenește, zice în sinea lui: ”Uite, prezint interes la soție, e cu ochii pe mine!”, ne-a mai spus Bebe Mihu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Ce spune însă Maria Dragomiroiu despre Bebe Mihu? ”El este echilibrul vieții mele”.

Maria și Bebe Mihu se iubesc de 37 de ani
Maria și Bebe Mihu se iubesc de 37 de ani
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.