Maria Popovici debutează în cinematografie cu primul ei rol principal: ”Am muncit din greu”. Personajul său e destul de atipic față de cum am văzut-o până acum VIDEO EXCLUSIV

Primul ei rol principal într-un lungmetraj

De curând, Maria Popovici, cunoscută mai mult grație show-urilor de stand-up comedy, a terminat filmările pentru un lungmetraj care va fi lansat abia anul viitor în toate cinematografele din țară. Actrița a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, inițial, nu și-a dorit să facă parte din acest proiect, însă se bucură nespus că a acceptat casting-ul și că, în clipa de față, se poate lăuda cu primul ei rol principal într-un
lungmetraj.

Maria Popovici a dat lovitura

Timp de aproape două lui, Maria Popovici a filmat pentru comedia ”Moartea în vacanță”, un produs marca Mircea Bravo, din a cărui distribuție fac parte o serie de comedianți cunoscuți din România. Din păcate, fanii filmelor de comedie vor avea de așteptat până în 2024, atunci când se preconizează lansarea lui în cinematografe.

”Nu filme peste filme, ci un film. A fost foarte mișto. Am muncit din greu și cred că o să iasă ceva bine, dar nu vreau încă să mă bucur sau
să mă laud. Hai să îl vedem în cinematografe”, ne-a declarat Maria Popovici despre primul ei rol principal, completând că, inițial, a refuzat de
câteva ori proiectul, însă, dat fiind faptul că meseria ei de bază este actoria, și-a dorit până la urmă să-și arate talentul.

”Este adevărat. Am refuzat mai întâi proiectul, dar mă bucur mult că m-am răzgândit. Nu știu dacă am avut un personaj total diferit pentru că poate ca personalitate aveam niște asemănări, dar ca și viață nu semănăm deloc eu și personajul. Eu zic că este și un pic de dramă în film pentru că trebuie un pic de dramă în orice comedie și un pic de comedie în orice dramă. Asta pentru cine știe să facă filme”, a explicat ea.

”Am mai jucat în filme, doar că am avut roluri mici”

Pentru actrița de stand-up comedy, acest lungmetraj nu este prima ei experiență cu platourile de filmare. De-a lungul timpului, Maria Popovici a mai făcut parte din distribuția filmelor ”Faci sau taci”, dar și ”Investitorii”, însă în ”Moartea în vacanță” interpretează primul ei rol principal, un personaj destul de atipic față de cum am văzut-o până în momentul de față.

”Sunt actriță și am mai jucat în filme, doar că am avut roluri mici. Acesta este primul meu film mare, asta pentru că până acum am avut doar roluri mici, acum este prima dată când am avut un rol principal. Chiar de curând am fost la un casting și sincer nu cred că o să-l iau. Dar da, normal că sunt deschisă oricând să joc în orice film. Este meseria mea practic”, a mai povestit actrița.

Deschisă la tot ce înseamnă provocări de genul, Maria Popovici speră că într-o zi directorii de casting sau producătorii de film să o vadă și în altă postură, nu doar de comediant, și să îi acorde credit, mai ales că este un artist complex, care poate trece cu ușurință de la comedie la dramă.

”Să știi că nu cred că o să-mi dea cineva șansa să interpretez o dramă, dar cred că sunt ok cu asta. Da. Sunt o actriță mai mult de comedie, dar pot să fac și dramă. Pot să fac orice. Uite ce am pe telefon (nr. arătând husa de la telefon pe care scrie drama queen)”, a mai completat amuzată Maria Popovici pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *