Marina Almășan, prima reacție după ce a fost aspru taxată pentru că i-a luat apărarea lui George Buhnici. Ce decizie majoră a luat

Ce mesaj a transmis Marina Almășan și cum explică ce a vrut să spună, de fapt
Marina Almășan, prima reacție după ce a fost aspru taxată pentru că i-a luat apărarea lui George Buhnici. Ce decizie majoră a luat

Marina Almășan, reacție după un val de critici! Prezentatoarea TV face noi declarații după ce a fost criticată pentru faptul că i-a luat apărarea lui George Buhnici. Vedeta a transmis lămuriri cu privire la ceea ce a spus.

Marina Almășan, reacție după ce a fost criticată pentru că i-a luat apărarea lui George Buhnici

Marina Almășan s-a trezit cu un val de critici după ce și-a spus părerea cu privire la declarațiile lui George Buhnici. Vedeta spune că nu are nimic cu femeile supraponderale sau plinuțe, însă le recomandă, pentru propria lor sănătate, să aibă grijă ce și cât mănâncă. De asemenea, Marina Almășan susține că trebuie să fie atente și la ținuta pe care o îmbracă. În același timp, Marina mărturisește că ar fi trebuit mai întâi să dezaprobe limbajul folosit de George Buhnici.

„Îmi fac pentru inabilitatea mea de a fi reușit să exprim ceea ce am vrut, de fapt. Editorialul meu s-a dorit o pledoarie, Într-un stil pamfletar, la adresa acelor persoane supraponderale, care ne șochează prin maniera lor de a se afișa în public. Nimic mai mult.

Da, e-adevărat, punctul de pornire l-a constituit scandalul iscat cu o zi înainte de declarația lui George Buhnici și am considerat necesar să-mi exprim și opinia cu privire la dreptul fiecărui jurnalist de a-și spune punctul de vedere, oricât de incomod ar fi. Probabil, trebuia să dezaprob, întâi de toate, limbajul folosit de acesta”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Marina Almășan: “O să fiu atentă pe viitor cum îmi formulez textele”

Atacată după declarațiile făcute, Marina Almășan a reacționat și a demarat un program de slăbit, atenționând că lupta contra obezității este un război la scară planetară. După explicațiile date, vedeta a încheiat spunând că va fi mai atentă de acum înainte la felul în care își formulează textele pentru a nu mai da naștere interpretărilor.

“Campania declanșată astăzi pe site-ul pe care-l conduc este, de fapt, felul meu de a demonstra nu numai că nu am nimic cu aceste persoane (pentru unele, pe care le și cunosc, am toată prețuirea și admirația!), dar că și vreau să-i ajut, așa cum pot – în primul rând să conștientizeze cât de periculoase sunt kilogramele în exces , iar în al doilea rând cum să pornească această necesară luptă împotriva lor. (…) În rest, o să fiu atentă pe viitor cum îmi formulez textele, ca să nu mai dau naștere la interpretări. Lumea e foarte inflamată din cauza problemelor din viața de zi cu zi și reacționează exagerat la lucruri nesemnificative, în raport cu primele”, a încheiat Marina Almășan.

6.9 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.