Mario Fresh are vocea 1 la 1 cu a lui Smiley: ”Nu fac asta intenționat, ca să prind la public”. Care a fost însă reacția lui Smiley EXCLUSIV

Mario explică în ce momente pot fi confundați, în piese: „Se întâmplă doar atunci când încep să cânt un registru mai jos”

Mario Fresh este pasionat de muzică de mic și a participat la diverse festivaluri de muzică și concursuri pentru copii, până să ajungă să aibă o carieră în adevăratul sens al cuvântului. La un concurs de talente l-a cunoscut și pe Smiley, artist cu care astăzi a ajuns să fie comparat. Mario a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu urmărește ca vocea lui să semene izbitor cu cea a lui Smiley, ci pur și simplu așa cântă el în anumite registre muzicale. De altfel, nici nu și-ar permite să faca asta intenționat, cu atât mai mult cu cât îl consideră pe Smiley unul dintre mentorii lui.

Nu doar la „Umbre” ne asemănăm. Mai am câteva piese unde ni se aseamănă vocea”

Cursul carierei lui Mario s-a schimbat în momentul în care a participat la „Românii au talent” (PRO TV), unde, deși nu a câștigat, a fost remarcat de Smiley care a văzut că are potențial. La vremea respectivă avea doar 15 ani așa că vocea lui nu atinsese maturitatea și nimeni nu s-ar fi gândit că, ani mai târziu, Mario Fresh va fi confundat cu cel care i-a fost mentor.

„Mi se spune asta de vreo 12 ori pe zi. Nu fac asta intenționat. Am crescut cu Smiley, a fost un mentor de-ai mei, dintre cei pe care i-am avut și de când eram mic eram lângă el. Nici măcar nu ne gândeam când eram eu mic că atunci când o să cresc vocea mi se va transforma într-o voce asemănătoare cu a lui. Nu doar la „Umbre” ne asemănăm. Mai am câteva piese unde ni se aseamănă vocea. Se întâmplă doar atunci când încep să cânt un registru mai jos. Adică nu sus. Când începem să cântăm amândoi sus ne transformăm, eu pe partea mea, el pe partea lui”, a povestit Mario amuzat în exclusivitate pentru EGO.ro.

Smiley și Mario Fresh
Smiley și Mario Fresh

Nu doar fanii au remarcat această asemănare, ci chiar și Smiley, care nu a luat nicio clipă personal acest aspect.

„Am vorbit cu el despre treaba asta, am și râs împreună. I-am și spus să nu creadă că fac intenționat asta, ca să prind la public. Vocea lui prinde foarte bine la public. Dar așa s-a întâmplat, așa mi-a dat Dumnezeu. Uite, când vorbesc, nu am nicio treabă, nu ne asemănăm absolut deloc. Eu vorbesc mult mai „închis”, el vorbește mult mai „deschis”, a mai completat iubitul Alexiei Eram.

„După muzică, al doilea mare talent este șofatul”

Mario a ajuns în acest punct după ce ani la rând și-a perfecționat vocea, iar părinții l-au dus la tot felul de profesori de canto. Artistul ne-a mărturisit că nu este însă singurul lui talent și că la fel de bine se descurcă și cu șofatul.

„Am foarte mare grijă de mașini, sunt un mașinist convins, cum s-ar spune, iubesc tot ce înseamnă mașini, volan, roți, sunt foarte pasionat. E al doilea mare talent al meu, după muzică, șofatul. Am un mare talent la șofat și nu o spun doar eu treaba asta. Mă descurc foarte. Am avut două accidente, unul foarte grav și unul din neatenție, am dat cu spatele”, ne-a mai declarat tânărul, care, de câteva zile împarte mașina cu iubita lui, Alexia Eram.

Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram
Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram

Fiica Andreei Esca și-a luat recent permisul de conducere, însă nu și-a cumpărat propriul autoturism, așa că se folosește de bolidul lui Mario.

„Nu există să nu am încredere în ea. Nici nu se pune problema să nu-i las mașina. Până vine mașina ei, pentru că trebuie să-și comande o mașină, poate să se folosească de a mea. O să aibă și ea mașina ei, ca să ne facem treaba fiecare în Bucureștiul ăsta mare. Până atunci i-o împrumut cu mare drag, pot să merg eu cu bicicleta”, a mai povestit Mario pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *