Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl” EXCLUSIV

Mario și Alexia au locuit în Dubai, dar nu vor să se stabilească acolo: ”Este greu când ai fanii departe de tine”
Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl EXCLUSIV

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia se bucură de mulți fani și de o relație superbă. Ei ne-au oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, un interviu în care ne-au vorbit despre ce simt atunci când observă comentarii legate de despărțirea lor. De asemenea, cei doi ne-au povestit despre prima întâlnire cu părinții.

Mario Fresh: “Am crescut împreună, ne-am maturizat și ne-am înțeles unul pe celălalt”

Alexia Eram și Mario Fresh au participat la un eveniment organizat în cadrul unui restaurant exclusivist din București. De multe ori, au existat zvonuri sau comentarii cu privire la o eventuală despărțire între cei doi. Mario Fresh a punctat că oamenii se bagă mult prea mult în viața personală, iar faptul că nu postează poze cu iubita lui nu înseamnă că s-au separat.

Mai mult, Alexia Eram a mărturisit că, deși se uită la comentarii, nu își dorește să răspundă sau să se încarce cu energie negativă. Atunci când vine vorba despre prima întâlnire cu părinții, Mario Fresh a mărturisit că a fost mai emoționat să îl întâlnească pe tatăl iubitei sale și soțul Andreei Esca, Alexandre Eram. Totuși, cântărețul a fost primit cu multă căldură în familia Alexiei.

Ego.ro: Am văzut că ați fost o perioadă în Dubai. Cum a fost?

Alexia Eram: Foarte frumos, am stat acolo cât a fost mai frig în București și cred că o să ne mai întoarcem pe timp de iarnă.

Nu vă gândiți să vă mutați acolo?

Mario Fresh: Nu avem cum să ne mutăm pentru că planurile noastre de viitor țin de România. Nu avem cum să ne transpunem la viața de Dubai. Este greu când ai fanii departe de tine.

„Dacă nu există iubire, nu mai este o relație”

Sunteți împreună de foarte mulți ani. Care este secretul relației voastre?

Mario Fresh: Nu știu care este secretul, nu avem niciun secret. Noi așa suntem.

Alexia Eram: Cred că este important să știi să gestionezi o relație, să comunici și să ai încredere.

Mario Fresh: Și să existe iubire. Dacă nu există iubire, nu mai este o relație.

Cum s-a schimbat relația voastră de-a lungul timpului?

Mario Fresh: Am crescut împreună, ne-am maturizat și ne-am înțeles unul pe celălalt cum trebuia și atunci când trebuia.

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram

„Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Mario, Alexia are și o mamă celebră. Cum te-ai simțit când ai început relația și a trebuit să faci cunoștință cu Andreea Esca?

Mario Fresh: Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură.

Cum a fost prima întâlnire cu părinții?

Alexia Eram: Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut.

„Oamenii trag concluzii doar din anumite postări ale noastre”

Trăim într-o eră dedicată rețelelor sociale. Există numeroase comentarii care au legătură cu o eventuală despărțire a voastră. Cum vă simțiți când le primiți?

Mario Fresh: Oamenii trag concluzii doar din anumite postări ale noastre și consider că, de multe ori, se bagă mai mult decât trebuie în viața personală. Nu are sens. Dacă nu postez două săptămâni sau o lună o poză cu Alexia, iar ea la fel cu mine, acest lucru nu înseamnă că ne-am despărțit. Înseamnă că am postat lucruri diferite.

Alexia Eram: Citim comentariile. Nu are rost să le bagi în seamă, nu are rost să te umpli cu energie negativă. Dacă începi să răspunzi, după creezi alte discuții și nu are rost.

„Ea pune mai mult la inimă decât mine, dar, încet-încet, se întărește”

Ați spus că oamenii se bagă prea mult în viața personală. Care este prețul pe care îl plătești atunci când ai o astfel de carieră de la o vârstă fragedă?

Mario Fresh: Te expui mai mult decât trebuie, nu mai ai viață privată deloc și ești, de foarte multe ori, jignit de anumite persoane. Eu am învățat să iau acest hate ca fiind unul constructiv. Așa încerc să o învăț și pe Alexia. Ea pune mai mult la inimă decât mine, dar, încet-încet, se întărește.

Alexia Eram: Cred că fiecare job vine cu lucrurile negative și pozitive. Cum asta ar fi o parte negativă, cred că sunt și foarte multe lucruri pozitive în job-ul nostru. Mult mai multe, cred.

Știu că tu ești geloasă. Cum treceți pentru acest aspect?

Alexia Eram: Ne maturizăm și descoperim că sunt lucruri mai importante decât gelozia.

Mario Fresh: Nu este atât de geloasă, doar glumim noi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *