Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la decesul fiicei. ”Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!” EXCLUSIV

Celebrul compozitor a împlinit 77 de ani, dar a refuzat să se mai serbeze: ”De ziua mea, am stat în casă cu soția”
Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la decesul fiicei. ”Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!” EXCLUSIV
  1. Marele solist și compozitor Marius Ţeicu este îngenuncheat de durere, după decesul fiicei sale, Patricia, răpusă de o formă agresivă de leucemie, în 2017. De cinci ani, artistul a refuzat să mai urce pe scenă, să mai fie activ în lumea muzicală. Promite însă că-și va aduna forțele și că va reveni în lumina reflectoarelor, de dragul celor care-l încurajează: ”Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!”, ne-a spus Marius Țeicu, în exclusivitate pentru ego.ro

Trist, de ziua lui de naștere: ”N-am petrecut. Am stat în casă, noi doi, eu și soția”

Marius Țeicu a împlinit 77 de ani, pe 9 mai. După decesul unicei sale fiice, nu a mai serbat cu fast. Pentru el este de-acum doar o zi ca oricare alta, fără niciun motiv de bucurie. Nu mai poate fi ca odinioară, când se strângeau cu toții la petrecere, și era mare veselie. Contactat de reporterii ego.ro, Marius Țeicu ne-a spus, cu tristețe în glas.

”Nu am petrecut, nu am serbat, n-am ieșit nicăieri. Am stat în casă, noi doi, eu și soția”.

Își adoră nepoții, pe Andrei și Casandra. Micuții nu sunt însă atraşi de muzică. Băiatul este preocupat mai degrabă de calculatoare, iar puștoaica desenează foarte frumos.

”De la ei îmi iau energia, sunt bucuria mea, mă bucur că sunt sănătoși. Nu au talent la muzică, nu mă moștenesc, sunt niște drăguți, plini de energie”, ne-a mai spus Marius Țeicu.

 

Marius Țeicu și Patricia , fiica lui

”Mi-a murit fiica, nu mai trece durerea. N-am mai compus, tristețea e prea mare”

La cinci ani de la decesul fiicei sale, pe care a adorat-o, marele artist ne-a spus că își adună puterile pentru a reveni în fața publicului.

”Am fost într-o perioadă în care n-am cântat și n-am compus, n-am putut face nimic. Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu revin. Mi-a murit fiica, este o mare durere, nu mai trece durerea, este din ce în ce mai greu. Toți mă roagă să mă întorc la muzică, dar nu am mai putut, tristețea e prea mare. Mă oprește și lumea pe stradă să mă roage să revin pe scenă. O să-mi revin!”, ne-a mai spus Marius Țeicu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Compozitorul merge foarte des la cimitir, cu brațul plin de flori, împreună cu soția lui.

”Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil! Mi se pare atât de dur acest subiect încât nu poate spune nimic mai mult. O mai visez, merg împreună cu soţia la cimitir, dar e o poveste foarte dură, greu de înfruntat!, ne dezvăluia Marius Țeicu, într-un alt interviu.

Marius Țeicu

 

Marius Țeicu s-a luptat să-și vindece fiica, diagnosticată cu leucemie: ”Umblam cu eprubeta de sânge după mine”

Marius Țeicu s-a luptat să-și vindece fiica, a bătut la ușile celor mai buni medici din țară. A făcut tot ce este omenește posibil să-i salveze viața.

”A fost un virus, dar nu mai ştiu dacă retrovirus, dar, da, a fost un virus care a declanşat leucemia. Cred că retrovirus sau ceva de genul acesta. Putea să aibă două finalizări. Ori să paralizeze, tot restul vieţii, ori să facă leucemie. A făcut leucemie. Noi am sperat, atunci, că, prin tratament…dar a trecut timp de trei ani prin nişte lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize şi la spital. Umblam cu eprubeta de sânge după mine şi duceam la câte un institut unde era mai performant în a face analize. Ne bucuram când era mai bine, dar după aceea iar era mai rău. A făcut tot ce … vai de capul meu şi de viaţa mea!”, a povestit el, la ”Legendele”, seria de interviuri realizată de Dan Negru.

Tags:
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.