Mărturisirea neașteptată făcută de Oana Lis despre soțul ei, Viorel: “Se întâlnea cu vreo 3 femei”. Ce s-a aflat după 25 de ani de căsnicie

Scris de: Dana Cazacu

23 Feb. 2023

Mărturisirea neașteptată făcută de Oana Lis despre soțul ei, Viorel: “Se întâlnea cu vreo 3 femei”. Ce s-a aflat după 25 de ani de căsnicie

Viorel Lis și Oana sunt într-o relație de mai bine de un sfert de veac. Când au început relația, ea avea doar 18 ani, iar Viorel 50. Mulți nu s-au așteptat ca cei doi să rămână împreună atât de mult timp, însă timpul a demonstrat contrariul. În cadrul unui interviu, Oana Lis a făcut o mărturisire neașteptată despre soțul ei.

Oana Lis, mărturisire neașteptată despre soțul său, Viorel

Într-o intervenție televizată, Oana a vorbit despre începutul relației cu Viorel Lis. Ea a mărturisit faptul că, atunci când s-au întâlnit, fostul edil al Capitalei se întâlnea cu „vreo trei femei”. Mărturisirea neașteptată a Oanei Lis a venit după mai bine de 25 de ani de relație.

Conform spuselor soției fostului edil, la început puteau amândoi să aibă alți parteneri. În cele din urmă, dragostea lor a fost puternică, iar ei s-au ales unul pe celălalt.

„Contează foarte mult să-ți alegi bine partenerul că atunci când ne-am întâlnit noi, eu aveam 18 ani jumătate, el era un bărbat de 50 de ani, care ieșea în tot feluri de cercuri și amândoi puteam să avem alți parteneri. Am ales cumva, eu pe el și el pe mine”, a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.

Mărturisirea neașteptată făcută de Oana Lis despre soțul ei
Mărturisirea neașteptată făcută de Oana Lis despre soțul ei

Oana Lis: „Când m-a cunoscut se întâlnea cu vreo trei femei”

De-a lungul anilor, Oana și Viorel Lis au fost adesea judecați cu privire la relația lor și pentru diferența mare de vârstă din ei. Cu toate acestea, dragostea a învins, iar ei nu au renunțat niciodată unul la celălalt.

Chiar dacă, după cum spune Oana, la început sentimentele nu erau atât de puternice, ulterior ei au conștientizat că vor să își întemeieze o familie și că au valori comune. Astfel, blondina și fostul edil al Capitalei au reușit să rămână împreună până în ziua de azi.

„Să ai valori comune! El când m-a cunoscut se întâlnea cu vreo trei femei și mi-a zis că și-a dat seama că trebuie să aibă o relație serioasă și m-a ales conștient pe mine.

La început nu era o iubire cine știe, dar te gândești la celălalt să aibă valori comune, să vrea familie, să aibă caracter, să-și dorească o relație, adică lucrurile care contează pentru fiecare”,  a mai spus soția lui Viorel Lis.

În toți acești ani, Oana și Viorel au trecut prin multe momente împreună, unele mai grele, iar altele frumoase. Cu toate acestea, cei doi au reușit să rămână împreună. Dacă la început mulți au crezut că relația lor nu va rezista, Oana Lis și soțul său au demonstrat că dragostea adevărată există.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *