Mărturisirea pe care Gina Pistol a făcut-o despre Smiley cu ochii în lacrimi. Ce s-a aflat acum despre relația lor, fanii au rămas uimiți

Ce a făcut artistul pentru soția lui

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2023

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de câțiva ani buni, iar în urmă cu câteva luni au devenit soț și soție. Chiar dacă începutul relației lor a fost dificil și mulți nu au crezut în dragostea lor, în cele din urmă cei doi au întemeiat o familie. Ce a mărturisit recent Gina despre soțul ei, cu ochii în lacrimi.

Gina Pistol, mărturisire în lacrimi despre Smiley

Povestea de dragoste dintre Gina și Smiley a început în urmă cu câțiva ani buni, iar la început cei doi au ținut totul în secret. Fosta prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” nu a făcut un secret din faptul că ea și artistul au avut de înfruntat numeroase provocări pentru a ajunge în punctul în care sunt astăzi. În anul 2021, cei doi au devenit părinți, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet.

Pentru Gina, nașterea fetiței ei a venit la pachet cu numeroase provocări și probleme. Oboseala, depresia post-partum și programul încărcat și-au spus cuvântul, astfel că la un moment dat a clacat. Invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a povestit că Smiley a fost omul pe care s-a putut baza necondiționat, în cele mai grele momente.

Citește și: Gina Pistol, criticată de fani după ce a pus poza asta cu ea pe internet: “Ia o pauză, Ginuțo”

Vorbind despre perioada dificilă pe care a traversat-o, Gina a fost întrebată de Damian dacă soțul ei a susținut-o. Vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri.

”Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%.”, a spus Gina, în timp ce i s-au umezit ochii.

Mărturisirea pe care Gina Pistol a făcut-o despre Smiley cu ochii în lacrimi. Ce s-a aflat acum despre relația lor, fanii au rămas surprinși
Gina a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici

Prin ce a trecut vedeta la începutul relației cu Smiley

Gina Pistol a povestit în trecut că începutul relației ei cu artistul a fost unul plin de provocări. În primele luni, îi era foarte greu să se obișnuiască cu faptul că iubitul ei lipsea noaptea de acasă și că avea un program încărcat la studio. A simțit însă că el este omul potrivit și că merită să treacă peste acest detaliu, pentru a întemeia o familie cu el.

Citește și: Gina Pistol, ipostază care a stârnit vâlvă în mediul online. Ce au vrut să afle fanii: “Ești gravidă iar?”

”Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau.

Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.”, a povestit Gina Pistol pentru revista Viva!, pe a cărei copertă este luna aceasta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *