Mărturisirea uimitoare făcută de Prințul Harry. Dezvăluirea lui este una explozivă. Ce i-a transmis tatălui său

Scris de: Dana Cazacu

02 Jan. 2023

Mărturisirea uimitoare făcută de Prințul Harry. Dezvăluirea lui este una explozivă. Ce i-a transmis tatălui său

În cadrul unui interviu, Prințul Harry a făcut o mărturisire incredibilă. Ducele de Sussex susține că Familia Regală „nu a arătat absolut nicio dorință” de a se împăca cu el. Ba chiar mai mult de atât, Harry a dezvăluit că își dorește să-și recupereze tatăl. Prințul spune că își dorește „o familie, nu o instituție”.

Mărturisirea uimitoare făcută de Prințul Harry

Harry a făcut dezvăluirile uimitoare în cadrul a două interviuri, unul pentru ITV și unul pentru CBS, chiar înaintea explozivului său memoriu „Spare”. Ducele de Sussex spune că își dorește o familie, nu o instituție. El a precizat și faptul că își dorește să își recupereze tatăl și fratele.

„Ei simt că este mai bine să ne țină, cumva, ca pe niște răufăcători. Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca. Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să-l am pe fratele meu înapoi”, a declarat Harry, potrivit celor de la The Sun.

Prințul Harry: „S-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”

Potrivit sursei citate, cartea lui Harry va duce războiul cu fratele său la un nou nivel, spunând totul despre conflictul dintre ei. În interviul acordat pentru CBS News și care va fi lansat duminică, Harry despre familia sa timp de o oră.

„De fiecare dată când am încercat să o fac în privat, au existat briefing-uri și scurgeri de informații și s-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”, a mărturisit Prințul Harry.

Mărturisirea uimitoare făcută de Prințul Harry
Mărturisirea uimitoare făcută de Prințul Harry

Ce spune Prințul Harry despre familia sa

Ducele de Sussex spune că motto-ul familiei sale este „niciodată să nu te plângi, niciodată să nu explici”. Însă, adaugă el, acesta este doar un motto, pentru că există nenumărate plângeri și explicații care s-au scurs de-a lungul timpului.

„Vor avea o conversație cu corespondentul, iar acel corespondent va primi informații cu lingurița și va scrie povestea. Apoi, în partea de jos, vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii. Dar toată povestea comentează Palatul Buckingham”, a adăugat Harry.

În vârstă de 38 de ani, Prințul Harry a susținut mai multe interviuri în mass-media pentru a-și stimula publicitatea de când a părăsit familia regală. Nu cu mult timp în urmă, înainte de moartea regretatei Regine Elisabeta a II-a, el susținea că vrea să se asigure că „oameni potriviți” sunt în preajma reginei pentru a o proteja.

În decembrie 2022 a fost difuzat documentarul său marca Netflix. Harry a susținut că fratele său William a țipat la el în timpul discuțiilor Megxit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.3 60 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *