Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry. De ce a fost adus pe lume, de fapt. Se consideră o rezervă pentru William

Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry. De ce a fost adus pe lume, de fapt. Se consideră o rezervă pentru William

Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry. Ducele de Sussex a pus întreaga familie regală pe jar după dezvăluirile făcute de controversatul său volum de memorii, „Rezevă”. Fiul cel mic al regelui Charles a lansat o serie de acuze mai mult sau mai puțin voalate asupra anumitor membri ai familiei regale.

Printre altele, Harry a dezvăluit și că a fost adus pe lume doar pentru ca fratele lui, William , să poată fi salvat în cazul în care ar fi apărut o urgență medicală, care i-ar fi pus viața în pericol.

Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry

În autobiografia sa, prințul Harry povestește cum toată viața a simțit că este o rezervă pentru fratele lui, care să îi fie de folos moștenitorului coroanei în caz că ceva rău i s-ar întâmpla și ar avea nevoie de o transfuzie de sânge sau chiar o donare de organe.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Willy”, este măturia prințului Harry.

În plus, acesta susține că atât părinții cât și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca fiind „rezervă” și „moștenitor”. Ducele de Sussex și-a descris viața ca pe „o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau un transplant de măduvă.

Ce i-a transmis regele Charles prințesei Diana la nașterea lui Harry

În cartea sa, Harry spune că ideea de a fi rezeva fratelui său, moștenitorul coroanei, i-a fost indusă în repetate rânduri de-a lungul vieții. De altfel, potrivit lui Harry, regele Charles i-ar fi transmis regretatei prințese Diana, în ziua când l-a adus pe lume pe Harry, că acum are și o rezervă.

„Minunat! Acum mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă, treaba mea este gata”, i-ar fi spus Charles soției sale de atunci.

Cartea prințului Harry „Spare” („Rezervă”) a fost lansată luni, 10 ianurie în întreaga lume, inclusiv în România. Autobiografia ducelui de Sussex este disponibilă în librăriile din întreaga țară. Volumul de memorii al soțului lui Meghan Markle este disponibil și în format digital, existând chiar și o variantă audio. Cartea costă 99 de lei în format fizic, iar audiobook-ul se vinde cu 50 de lei.

Titlul cărţii provine dintr-o veche zicală utilizată în cercurile regale şi aristocratice: că primul fiu este moştenitor al titlurilor, puterii şi averii, iar un al doilea este, prin urmare, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut.

Citește și: „Minciuna uriașă pe care Harry a spus-o în cartea sa. Ce acuzații i se aduc

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *