Masajul facial cu lingura. Tehnica pe care trebuie să o integrezi în rutina ta de frumuseţe

Descoperă totul despre acest tip de masaj. Cum se face masajul facial cu lingura și care sunt beneficiile acestei tehnici.
Masajul facial cu lingura. Tehnica pe care trebuie să o integrezi în rutina ta de frumuseţe

Masajul facial cu lingura – tot ce trebuie să știi despre această tehnică modernă de înfrumusețare. Yvette Pons, terapeută specializată în îngrijirea feței cu peste 30 de ani de experiență, revoluționează tehnicile de înfrumusețare prin acest tip de masaj.

Yvette a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care explică cum se face masajul facial cu lingura. Clipul a devenit viral și tehnica recomandată a fost imediat încercată de comunitatea ei, dar și de influenceri cunoscuți.

Masajul facial cu lingura.

Iată principalele beneficii ale acestui tip de masaj:

  • Masajul facial cu lingura îmbunătățește circulația

Aceste mișcări făcute pe piele, stimulează circulația sângelui. De aceea sunt recomandate pentru un aspect mai frumos al tenului. Presiunea aplicată în timpul masajului menține pielea fermă și încordată, dacă se face în mod regulat.

  • Reduce apariția ridurilor

Cu siguranță, ridurile și liniile de expresie se numără printre cele mai neplăcute efecte ale îmbătrânirii tenului. Printre numeroasele remedii care există pentru a întârzia apariția acestora, se remarcă masajele faciale. Serurile și cremele hidratante au efecte sporite dacă sunt aplicate cu aceste mișcări.

  •  Piele radiantă

Pe lângă reducerea ridurilor, un alt beneficiu important îl reprezintă pielea radiantă. Masajul facial cu lingura contribuie la aspectul tenului proaspăt și neted. Ținând cont de toate aceste beneficii importante, este o tehnică pe care trebuie să o integrezi în rutina ta de frumusețe.

Cum se face masajul facial cu lingura

Rutina de înfrumusețare pe care o recomandă terapeuta Yvette Pons este relativ simplă. Ai nevoie de două linguri reci, (ținute în prealabil la frigider câteva ore) și de serul tău preferat pentru piele.

Înainte de a începe, aplică puțin produs pe față și pe gât. Ia ambele linguri în mână și începe de la gât. Așază lingurile în punctul acestei zone și adu-le spre ceafă prin mișcări ascendente. Când ajungi la urechi, sculptează această zonă prin mișcări circulare, mai joase. Tot procesul ar trebui să dureze aproximativ 10 minute, dar beneficiile vor fi excelente.

Urmează masajul maxilarului. Pune lingurile pe pomeți și apasă puțin spre urechi, având întotdeauna grijă ca mișcările să fie în sus. Apoi, trece lingurile din centrul sprâncenelor spre tâmple. Pentru a termina, mișcările de masaj trebuie să pornească de la mijlocul frunții până la tâmple și de la colțurile feței până la maxilar.

La final, pune lingurile în apă rece, apoi apasă pleoapele închise cu partea din spate a lingurilor. Această tehnică ajută la netezirea pielii din jurul ochilor. Masajul circular este un remediu excelent și pentru ridurile fine din această zonă sensibilă. De asemenea, masajul cu lingurile reci este indicat și în cazul pleoapelor inflamate.

sursa foto: instagram/yvetteponsfacialista/

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *