Masca de față care te întinerește cu 10 ani. Ai nevoie doar de 3 ingrediente banale. Ce e esențial să faci, după ce o aplici pe ten

Ce efecte și beneficii are asupra pielii
Masca de față care te întinerește cu 10 ani. Ai nevoie doar de 3 ingrediente banale. Ce e esențial să faci, după ce o aplici pe ten

Vitamina E este una dintre cele mai populare vitamine și unul dintre cele mai vechi trucuri de frumusețe. Este un antioxidant incredibil care ajută la prevenirea îmbătrânirii. De aceea, cremele de față și alte produse pe bază de vitamina E au devenit atât de scumpe. Din fericire, există modalități casnice de a obține beneficiile acestui ingredient activ. De data aceasta îți vom spune cum se face masca de față care te întinerește cu 10 ani. Este perfectă pentru a obține colagen.

Ce trebuie să știi înainte de a pregăti această mască de față. Specialiștii recomandă un test

Cel mai bun lucru la această mască de față este că vei avea nevoie de ingrediente pe care probabil le ai deja acasă, așa că este o alternativă economică pentru a avea grijă de pielea ta. Reține doar că, deși este un tratament complet natural, este important să faci un test de alergie sau să consulți un dermatolog.

Cum se prepară masca de față care te întinerește cu 10 ani, Ai nevoie de 3 ingrediente

Ingrediente necesare:

  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos
  • 2 capsule de vitamina E
  • Apă

Cum se prepară. Detalii la care să fii atentă

Pentru a începe cu această mască va trebui mai întâi să încălzești uleiul de cocos la bain-marie, astfel încât să se dizolve complet, deoarece de obicei vine solid. Apoi adaugă conținutul capsulelor de vitamina E și amestecă. Dacă vrei o consistență mai ușoară, poți adăuga puțină apă. La final, se ia de pe foc și se toarnă într-un recipient. Așteaptă câteva ore să se solidifice și, când vrei să aplici masca, amestec-o puțin pentru a avea consistența potrivită.

În mod ideal, aplică masca seara, după rutina facială și îndepărteaz-o cu multă apă călduță. De asemenea, specialiștii recomandă o cremă hidratantă pentru a păstra nutrienții din tratament și să folosești protecție solară în timpul zilei. În timp, vei observa efectul vitaminei E și cât de mult mai tânără și mai netedă arată pielea ta.

Ce face vitamina E pentru piele? Beneficii uimitoare asupra tenului

Vitamina E este un antioxidant care este incredibil pentru prevenirea îmbătrânirii și îmbunătățirea aspectului pielii, deoarece ajută la reînnoirea celulelor, protejează împotriva radicalilor liberi și a razelor UV, ceea ce o face un bun adaos la rutina ta de îngrijire a pielii. Printre beneficiile vitaminei E se numără: îmbunătățirea texturii pielii, eliminarea petelor, reducerea ridurilor și a liniilor fine, conferirea unui ten mai luminos, printre altele.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *