Matei Dima, alias BRomania, este pregătit să devină tată: „Mă mir că nu a apărut vreunul să spună că este copilul meu. Am avut o perioadă mai rebelă” EXCLUSIV

Matei Dima: ”Dacă aș pune un copil în stories, în poze, s-ar tripla numărul de vizualizări”

În ultima perioadă, Matei Dima dă din ce în ce mai multe semne că își dorește să se așeze la casa lui și să-și întemeieze o familie. Chiar dacă nu a vorbit niciodată public despre femeile din viața lui, de-a lungul timpului au apărut tot felul de fotografii cu Matei în compania vreunei domnișoare, iar pe unele dintre ele le-a prezentat și părinților. La cei 35 de ani, Matei Dima a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu doar că se simte pregătit să devină tată, dar i-ar face mare plăcere ca vreo fostă iubită să vină să-i spună că are un copil cu el.

”M-a ajutat mult matematica să înțeleg bugete, să nu-mi iau țeapă la contracte”

Toată lumea știe despre Matei Dima că a studiat în America, acolo unde a făcut și primii bani la cantina campusului, însă a absolvit liceul la Constanța, orașul său natal. Producătorul de film a terminat Liceul „George Călinescu”, un liceu cu profil de limbi străine, însă a ales să urmeze clasa cu profil real. Lucru care s-a dovedit a fi baza carierei sale actuale.

„Timpul trece, însă noi încercăm să facem fiecare secundă să conteze. Am fost la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, dar n-a fost chiar așa tare. Era o atmosferă ciudată. În primul rând toate fetele, dar și băieții, ziceau cum îi cheamă și câți copii au. Toată lumea aplauda. Când a venit rândul meu, le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”, ne-a declarat Matei Dima despre faptul că în curând se vor împlini 20 de ani de la terminarea liceului. „Am fost 10 băieți în clasă pentru că am fost la profil real. Să știi că m-a ajutat. Pe lângă actor, scenarist, regizor, cel mai important sunt producător la ceea ce fac și m-a ajutat mult matematica să înțeleg bugete, să nu-mi iau țeapă la contracte”, a mai motivat Matei alegerea profilului real.

Matei Dima, alias BRomania, este pregătit să devină tată
Matei Dima, alias BRomania, este pregătit să devină tată

„Aș face bani și de urma copilului”

Nu doar foștii colegi de liceu, care au deja copii mari, sau prietenii din jurul lui fac ca Matei să-și dorească și el să treacă la un alt nivel al vieții sale, ci și faptul că simte că este pregătit să devină tată. Întrebat dacă există vreo posibilitate să se trezească la ușă cu vreun copil care să-i spună tată, Matei Dima a mărturisit, pentru EGO.ro, că nu exclude acest scenariu și chiar și-ar dori să fie pus în această postură.

„Între noi fie vorba, mă mir că nu a apărut vreun copil. Am avut o perioadă mai rebelă și mă așteptam să vină câțiva să spună că-s copiii mei”, ne-a mai povestit amuzat producătorul filmului „Teambuildind”.

”Dacă ești într-o relație, dacă ai copil, lumea automat empatizează cu tine”

De altfel spune că, deși poate nu este chiar modelul unui tată perfect, s-ar descurca de minune din această postură.

„M-aș mega descurca. S-au descurcat ăia în Games of Thrones (n.r. Urzeala Tronurilor) și ce vremuri au fost alea. Mai țineți minte că au fost cu dragoni. S-au descurcat să crească copii și nu ne descurcăm noi? Dacă aș pune un copil în stories, în poze, s-ar tripla numărul de vizualizări. S-ar înmulți cu 10 like-urile pentru că așa funcționează la noi. Dacă ești într-o relație, dacă ai copil, lumea automat empatizează cu tine. Deci ar fi bine”, a mai declarat Matei, completând că sigur i-ar veni vreo idee ca micuțul să producă bani încă din primii ani de viață. „Aș face bani și de pe urma copilului. Campanii cu scutece pentru copii, una alta”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *