Matricea relației de cuplu. Cum funcționează. Numerologul Adam Satavarache știe ce parteneri sunt sortiți să fie împreună

Adam Stavarache: „Încercăm să înțelegem cauza și efectul unei situații”

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Matricea relației de cuplu. Cum funcționează. Numerologul Adam Satavarache știe ce parteneri sunt sortiți să fie împreună

Compatibilitatea în cuplu depinde de mai mulți factori, iar unul dintre ei are legătură cu cifrele. Numerologul Adam Andreas Stavarache spune că matricea relației de cuplu ne poate spune dacă doi parteneri sunt sortiți să fie împreună pentru totdeauna sau nu.

Ce este matricea relației de cuplu

Numerele joacă un rol important în viața noastră, nu doar individual, ci și în cuplu. Numerologul Adam Andreas Stavarache, invitatul Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, ediția a 39-a, spune că numerele care ne guvernează viața pot spune multe și despre compatibilitatea în cuplu.

În funcție de cifrele destinului, numerologul își poate da seama dacă doi parteneri sunt făcuți unul pentru altul sau dacă relația lor nu va rezista decât o perioadă scurtă de timp. Gazda emisiunii, Dana Săvuică, a vrut să știe dacă apelează la numerolog și cupluri care au planuri de viitor și vor să știe în ce măsură sunt compatibile.

„Vin la tine cupluri care vor să se căsătorească și tu le faci matricea și le-ai zis nu vă căsătoriți, pentru că o să divorțați după 2 ani?”, a întrebat Dana Săvuică.

„Am făcut-o! Și pe unii îi las. Și ce crezi? Se întâmplă. Da, vă iubiți foarte mult, dar dacă vreți să rămâneți împreună, aveți testele astea karmice. Le las alegerea. Ei vin la mine și îmi spun să le dau o dată de nuntă bună. Le explic întâi karma personală, apoi pe a celuilalt, apoi pentru ce s-au întâlnit sufletele lor. În momentul în care ei înțeleg de ce s-au întâlnit și spun aveți perioadele astea de încercări karmice, puteți avea în familie persoane care vor încerca să vă despartă. Dacă dragostea voastră este mare, veți fi conștienți de ea. Dacă nu este mare, vă veți despărți. Ideal ar fi să vă înțelegeți evenimentele și să preveniți. Pentru că omul care previne nu mai are nevoie ca relația să devină bolnăvicioasă, toxică și să se rupă.”, a explicat numerologul Adam Stavarache, în cadrul emisiunii Ego Life.

Matricea relatiei de cuplu
Numerologul Adam Stavarache și Dana Săvuică

„Uneori putem salva cuplul noi”

Adam Stavarache a mai explicat că numerologia este o știință care îi poate ajuta pe oameni să se descopere pe ei înșiși, dar și să își salveze relația. Partenerii conștientizează greșelile pe care pe fac și sunt șanse ca relația să reziste, susține numerologul, după această lecție.

„Relația era sortit să se rupă, dar se putea păstra dacă erați conștienți. Asta spun: că uneori putem salva cuplul noi numerologii. Că în mare parte încercăm să înțelegem cauza și efectul unei situații.

Omul nu se duce către el însuși, la nevoile reale ale sufletului lui. Se întreabă de ce nu are succes. Păi dacă data ta de naștere nu era pe asta? De ce îți chinui destinul? De ce stai acolo? Pentru că omul intră în niște dependențe iluzorii ale societății, ale sufletelor cu care se înconjoară, dar de la care poate are de învățat ceva. De ce am ales să vin aici? Asta trebuie să fie întrebarea zilnică a noastră: De ce trăiesc ceea ce trăiesc? De ce-ul ăla este trezirea spirituală.”, a mai explicat numerologul.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.