Meghan Markle a numit cele două persoane de la Casa Regală care l-au vorbit de rău pe fiul ei, Archie. I-a scris Regelui Charles și i-a povestit totul

Iată cine l-a vorbit de rău pe Archie!

În urmă cu doi ani de zile, Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism. Declarațile partenerei de viață a Prințului Harry au fost făcute în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, însă la vremea aceea, ducesa de Sussex nu a spus și numele celor două persoane de la Casa Regală care l-au vorbit de rău pe fiul ei. Abia acum a făcut dezvăluirea!

Meghan Markle a numit doi membri ai familiei regale care au fost rasiști cu Archie

În anul 2021, Meghan Markle și Prințul Harry au spus, într-un interviu acordat jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey, că două persoane din familia regală au făcut comentarii rasiste în privința fiului lor.

Una dintre acestea și-ar fi exprimat ”îngrijorarea” cu privire la ”cât de închisă” va fi pielea prințului Archie atunci când micuțul se va naște. Acuzațiile au stârnit indignare, iar mulți au cerut cuplului să dezvăluie cine a făcut aceste comentarii.

Meghan Markle i s-a destăinuit Regelui Charles al III-lea

Potrivit Mirror, autorul regal Omid Scobie a afirmat acum că Meghan Markle a numit doi membri ai Casei Regale în scrisorile private pe care i le-a scris și trimis Regelui Charles al III-lea.

Autorul este pregătit să își lanseze cartea sa despre regalitate, Endgame, care a fost descrisă pe Amazon ca fiind ”o investigație pătrunzătoare a stării actuale a monarhiei britanice”. În carte, el spune că soția Prințului Harry a afirmat că cei doi membri ai familiei au luat parte la ”conversații” despre fiul ei.

Într-o copie a cărții, văzută de The Sun, numele celor implicați nu au fost dezvăluite. Autorul a susținut că știe despre cine este vorba, dar ”legile din Regatul Unit mă împiedică să raportez cine erau”.

Scrisorile pe care Meghan Markle i le-ar fi scris Regelui Charles ar fi fost trimise în primăvara anului 2021, după ce ea și Harry au vorbit cu Oprah. Cartea lui Omid Scobie urmează să fie lansată marți, pe data de 28 noiembrie.

Citește și Ținuta superbă cu care Meghan Markle a făcut furori în public. Cât costă rochia ducesei, toți au întors capul după ea FOTO!

Harry neagă că ar fi acuzat familia regală de rasism

După interviul lor cu Oprah, Prințul Harry a afirmat că nu a catalogat familia regală drept rasistă. În timpul unui interviu de 90 de minute cu Tom Bradby, prezentatorul de la ITV News at Ten, soțul lui Meghan Markle a declarat că familia regală nu este vinovată de rasism, ci de ”prejudecăți inconștiente”.

În cadrul interviului, Harry a fost întrebat: ”În interviul cu Oprah ați acuzat membri ai familiei dvs. de rasism”, dar ducele a ripostat spunând: ”Nu, nu am făcut-o”. El a adăugat: ”Presa britanică a spus asta”.

Harry a adăugat: ”Diferența dintre rasism și prejudecata inconștientă, cele două lucruri sunt diferite. Dar odată ce ți se recunoaște sau ți se atrage atenția, ca individ sau ca instituție, că ai prejudecăți inconștiente, ai ocazia să înveți și să te dezvolți din acest lucru, astfel încât să faci parte din soluție și nu din problemă. În caz contrar, prejudecățile inconștiente trec apoi în categoria rasismului.”

Citește și Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor ajunge niciodată la un divorț oficial. Secrete din spatele relației lor de cuplu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *