Meghan Markle, apariție de gală într-o rochie provocatoare. Rar o vezi așa, nimeni nu şi-a putut lua ochii de la ea

Cât a costat ținuta

Scris de: Daoud Andra

16 Apr. 2024

Meghan Markle a bifat o apariție elegantă, la brațul soțului ei. Ducesa de Sussex a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, și a întors toate privirile la cina oficială la care a luat parte. Cât costă rochia și cum a accesorizat-o fosta actriță.

Apariția îndrăzneață cu care Meghan Markle a atras atenția

Prințul Harry și Meghan Markle au participat recent la o cină oficială, organizată pentru asociația caritabilă a lui Harry. În timp ce prințul a ales un costum negru, simplu, soția lui s-a asortat cu el și a purtat o rochie neagră, de gală. Ținuta cu spatele gol i-a pus în valoare silueta lui Meghan și a atras toate privirile asupra ei.

Citește și: De ce Harry și Meghan Markle nu au știut de boala lui Kate. Adevăratul motivul a ieșit la iveală abia acum

Rochia purtată de protagonista din ”Suits” are un preț de 365 de lire și este creată de designerul St. Agni. Soția lui Harry a accesorizat rochia cu o pereche de cercei negru cu auriu, de la brand-ul Dior. Look-ul a fost completat de un machiaj smokey și de un coc elegant.

După ce a născut cel de-al doilea copil, Meghan Markle a slăbit considerabil și a revenit la silueta care a consacrat-o. Soția lui Harry poate purta orice acum, fără să mai fie nevoită să respecte protocolul regal, astfel că adesea își face apariția în ținute provocatoare, cum a fost și rochia cu spatele gol.

Meghan Markle, apariție de gală într-o rochie provocatoare. Rar o vezi așa, nimeni nu şi-a putut lua ochii de la ea
Harry a fost toată seara alături de Meghan, la cina festivă

Rochia prin care i-ar fi transmis un mesaj lui Kate Middleton

Fiecare apariție a membrilor familiei regale este analizată intens și interpretată în fel și chip. Vestimentația și accesoriile pe care le poartă reprezintă detalii puternice și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Astfel, după ce Maghan Markle a apărut, săptămâna trecută, purtând o rochie cu model floral, mulți s-au grăbit să spună că a fost un mesaj subtil pentru cumnata ei, Kate Middleton, care suferă de cancer.

Citește și: Motivul pentru care Harry și Meghan nu-i lasă pe William și Kate să se apropie de copiii lor. Detalii incredibile au ieșit la iveală

”Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Și Meghan a învățat să își folosească vestimentația pentru a schimba perspective. Ducesa transmite un mesaj clar cu outfit-ul ei floral. Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florie reprezintă creșterea și dezvoltarea. Și mai emoționant decât atât, florile simbolizează iertarea. Ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei ei, Kate?”, a transmis editorul de modă Amber Graafland, pentru publicația Fabulous.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *