Meghan Markle candidează la președinția SUA? Ce planuri mărețe ar avea soția prințului Harry

Meghan Markle, decizia vieții? Ce spune sora lui Joe Biden despre ducesa de Sussex
Meghan Markle candidează la președinția SUA? Ce planuri mărețe ar avea soția prințului Harry

Meghan Markle are susținerea familiei Biden pentru a candida la președinția Statelor Unite ale Americii. Sora lui Joe Biden spune că ducesa de Sussex ar putea candida în viitor și ar fi “un candidat excelent”.

Valerie Biden Owens a invitat-o pe Meghan Markle să se înscrie în Partidul Democrat și susține că aceasta va fi un bun candidat pentru președinția Statelor Unite. Sora lui Joe Biden spune că este esențial să existe multe femei în politică, scrie panoramaweb.com.

În ultimii zece ani familia lui Joe Biden a avut o relația foarte apropiată cu Prințul Harry, timp în care și Meghan Markle s-ar fi apropiat de democrați de rang înalt. Va începe ducesa de Sussex o carieră în politică în Statele Unite?

Meghan Markle candidează la președinția SUA?

Într-un interviu acordat pentru Good Morning Britain, Valerie Biden a spus că actrița Meghan Markle ar putea candida în viitor la alegerile prezidențiale din SUA.

”Ar fi un candidat excelent”, spune Valerie Biden.

Încă de când a plecat din Marea Britanie alături de Prințul Harry, Meghan Markle s-a implicat în multe campanii sociale și a creat legături cu persoane influente din politica americană. De asemenea, se înțelege foarte bine și cu familia Biden, dar și cu fostul președinte, Obama.

„Este minunat să avem femei în politică. Cu cât avem mai multe femei, cu atât mai bine va funcționa sistemul nostru democratic. Îi urăm bun venit să vină și să se alăture Partidului Democrat”, a spus Valerie Biden.

„Mi-a zis într-o zi că ar dori să candideze la președinția SUA”

Nu este prima dată când se vorbește despre dorința lui Meghan Markle de a fi președinte SUA. În 2020, Lady Colin Campbell a scris o carte cu dezvăluiri despre ducesa de Sussex și prințul Harry, intitulată “Meghan and Harry: The Real Story”. În cartea respectivă, scriitoarea spune că Meghan Markle își dorește să ajungă de la Palatul Buckingham la Casa Albă și că ar vrea să calce pe urmele lui Barack Obama în politică.

”Știu că ducesa de Sussex are aspirații politice. Mi-a zis într-o zi că ar dori să candideze la președinția a SUA. Cred că tot ceea ce face, părăsirea familiei regale și întoarcerea în California fac parte din planul său”, a spus Lady Colin Campbell în discursul de promovare al cărții sale.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *