Meghan Markle, o nouă lecţie de stil. Cum poţi purta blugii skinny ca o ducesă

Cu ocazia participării la Jocurile Invictus 2022, Meghan Markle a fost o adevărată inspirație în materie de stil.
Meghan Markle, o nouă lecţie de stil. Cum poţi purta blugii skinny ca o ducesă

Meghan Markle, o nouă lecţie de stil cu ocazia Jocurilor Invictus 2022, unde s-a remarcat printr-un stil funcțional, dar elegant. Aceasta a fost prezentă alături de Prințul Harry la Los Angeles, pentru a sărbători Jocurile Invictus din acest an.

Ducesa și-a evidențiat stilul american printr-o garderobă funcțională și rafinată care i s-a potrivit perfect. Aceasta a dovedit încă o dată că puterea pieselor vestimentare clasice este foarte mare. Printre aceastea cămășile albe clasice, trenci-ul sau sacoul se numără printre acele item-uri care se potrivesc de minune cu un alt element de bază din garderobă: blugii.

Când ducesa și prințul Harry și-au părăsit atribuțiile regale în Anglia, au schimbat Frogmore Cottage cu vremea însorită din Montecito, California. Meghan Markle a lăsat, de asemenea, coafurile sofisticate și rochiile în urmă și s-a reîntors către stilul vestimentar american. Meghan știe să poarte foarte bine acest look business casual ca nimeni altcineva, care i se și potrivește de minune. Iată cum poți adapta stilul ei în ținutele tale de zi cu zi.

Cum poţi purta blugii skinny ca o ducesă

Meghan Markle, o nouă lecţie de stil

Fii elegantă fără efort

Eleganța fără efort este semnul stilistic distinctiv al lui Megan Markle, dar și al celor mai stilate ținute. Acest mod de a te îmbrăca este foarte simplu și chiar necesită un efort minim de a fi bine îmbrăcată. Urmează modelul ducesei și alege o pereche de blugi skinny de culoare albastră, care vor fi mereu în tendințe. Secretul constă în partea de sus a ținutei, care trebuie să inspire o notă de eleganță.

Mizează pe un contrast plăcut și alege un sacou cambrat bej, cu umerii bine structurați. Sacoul este altă piesă atemporală care îmbracă foarte bine silueta și se potrivește în orice moment al zilei. Ală variantă este chiar o cămașă albă masculină, cu o croială lejeră. Cămașa și blugii sunt un duo imbatabil care conturează cele mai stilate ținute.

Poartă pantofi stiletto

Pentru a treia zi a Jocurilor Invictus, ducesa a purtat cea mai atemporală ținută dintre toate: blugi skinny și stiletto. Datorită pantofilor cu toc, Meghan Markle a oferit alternativa cea mai simplă a unei ținute care va fi mereu la modă.  Când vorbim despre trucurile de stil pentru a arăta sexy în blugi, pantofii stiletto sunt modalitatea infailibilă pentru o apariție de top. Încă un aspect important îl reprezintă culoarea pantofilor. Urmează exemplul ducesei și alege o pereche de pantofi stiletto nude sau bej, care vor completa cel mai bine un outfit cu blugi albaștri.

O curea de aceeași culoare este cea mai bună alegere pentru a completa ținuta. În privința coafurii și a machiajului mizează pe naturalețe. Meghan poartă deseori desprins, coafat cu onduleuri lejere care îi completează foarte bine trăsăturile. Cât despre machiaj, acesta este mereu natural, definit de un ruj roz deschis și un eyeliner negru.

Dacă îți plac blugii, află și cum îți poți personaliza blugii preferați.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *