Membrii familiei regale cu care prințul Harry se înțelege perfect, chiar și după dezvăluirile scandaloase. Cu ei a rămas în relații apropiate

Una dintre aceste persoană a fost în vizită la el și Meghan, în SUA
Membrii familiei regale cu care prințul Harry se înțelege perfect, chiar și după dezvăluirile scandaloase. Cu ei a rămas în relații apropiate

Prințul Harry nu se află într-o relație prea bună cu mulți dintre membrii familiei regale, mai ales acum, după ce a fost publicat cartea sa autobiografică. Mai există însă câteva persoane care au păstrat o relație bună cu el. Vezi mai jos cine sunt membrii familiei regale cu care prințul Harry se înțelege perfect. Doar cu ei a rămas în relații apropiate.

Membrii familiei regale cu care prințul Harry se înțelege perfect

Principala persoană despre care prințul Harry a făcut dezvăluiri neașteptate în cartea sa este însuși fratele lui, prințul William. De asemenea, pe această listă se află și Kate Middleton, Camilla Parker, dar și tatăl său, regele Charles al III-lea. Există însă și persoane cu care Harry încă se înțelege bine.

Cei mai apropiați membri ai familiei sunt cei din partea familiei Spencer, dar și familia mamei sale și câțiva verișori.

Prințesa Eugenie. Între ea și prințul Harry este o diferență de aproape șase ani și au fost dintotdeauna apropiați. Ea este cea care a aflat printre primii de relația lui cu Meghan Markle. Tot ea i-a și vizitat pe Harry și Meghan în Statele Unite.

”Îmi amintesc că Euge a îmbrățișat-o pe Meg, ca și cum ar fi fost surori. Charlie mi-a făcut semnul victoriei. M-am gândit că sunt un norocos dacă și restul familiei va reacționa la fel”, a scris Harry în cartea sa.

Unchiul Charles Spencer. El este încă o rudă dragă sufletului lui Harry. Fratele mamei sale este un pilon pentru el, mai ales după durerea pierderii Prințesei Diana.

Mătușa Lady Sarah McCorquodale este și ea apropiată prințului Harry. Ea i-a fost alături la dezvelirea Statuii Dianei din iunie 2021, la Palatul Kensington. Și cu soacra se înțelege foarte bine. Doria Regland a sprijinit cuplul Harry – Meghan după ce s-au mutat în SUA.

Mărturisirea uluitoare făcută de prințul Harry: „Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Willy”

Printre altele, prințul Harry a dezvăluit și că a fost adus pe lume doar pentru ca fratele lui, William, să poată fi salvat în cazul în care ar fi apărut o urgență medicală, care i-ar fi pus viața în pericol. În plus, acesta susține că atât părinții cât și bunicii lui s-au referit la el și la fratele său ca fiind „rezervă” și „moștenitor”.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Willy”, este mărturia prințului Harry.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *