Mesaje de 8 Martie 2022. Cele mai frumoase urări pentru Ziua Femeii

8 Martie este Ziua Femeii, ziua în care fiinţele dragi din viaţa ta trăiesc momente frumoase, emoţie şi dragoste. Fie că e mamă, soție, bunică, prietenă sau colegă, orice femeie trebuie să primească o urare de ziua ei.
Mesaje de 8 Martie 2022. Cele mai frumoase urări pentru Ziua Femeii

8 Martie a fost adoptată ca Ziua Femeii în 1977, de către ONU. Dar Ziua femeii a fost sărbătorită pentru prima dată pe 28 februarie 1909, la New York, pentru marcarea unui eveniment major în viața femeilor, și anume greva unui sindicat al femeilor ce avusese loc cu un a înainte. La început de primăvară, bărbații sărbătoresc femeia, mama, iubita, soția, colega, cu cele mai frumoase mesaje de 8 Martie.

Dar ONU a sărbătorit pentru prima dată în 1975, când a fost declarat Anul Internațional al Femeii.

Ziua de 8 martie aduce mereu un zâmbet, fiind asociată cu primăvara, cu renașterea, cu bucuria. Fie că este mamă, soție, bunică, soră, prietenă sau colegă, orice femeie primește urări cu această ocazie.

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Femeii

„Fie ca spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni, iar primăvara să-ți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. La mulți ani!”

„Ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, mamă!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna necondiționat este mama mea. La mulți ani, mamă!”

„Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ti aducă împlinirea viselor tale, alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. La mulți ani!”

„Sunt cel mai fericit bărbat! Am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție!”

„Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane, tu ești întreaga lume! La mulți ani!”

„Îți urez să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii!”

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

Mesaj de 8 Martie pentru mame

„La mulți ani, mamă! Ești minunată și vreau să împart cu tine ce am mai de preț. Te iubesc.”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!”

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…”

„Dacă viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritoare. La mulți ani, mamă!”

„Mama! Ce cuvânt simplu… ce semnificație mirifică… Mama e cea care îți dă viață, te învață primii pașii în viață, primele cuvinte… ea te învață tot ce e important în viața ta! Prețuiți-o până o mai aveți! Mama e îngerul nostru păzitor. La munți ani!”

Urări de 8 Martie pentru soție

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani, draga mea soție”

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”

Mesaje de 8 Martie pentru iubite

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

„De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.”

„Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.”

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

Mesaje de 8 Martie pentru colege

„De 8 Martie, îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa iți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *