Mesaje de 8 Martie 2024. Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și urări pentru femeile dragi din viața ta

Cuvintele care le vor face pe femei să se simtă speciale

Scris de: Daoud Andra

07 Mar. 2024

Mesaje de 8 Martie 2024. Cele mai frumoase sms-uri, felicitări și urări pentru femeile dragi din viața ta

Ziua de 8 Martie este cea în care celebrăm femeile speciale din viața noastră. Fie că alegem să le oferim un buchet de flori, un cadou simbolic, sau doar să le transmitem gândurile noastre prin telefon, important este să nu le uităm pe cele care contează pentru noi. Iată câteva idei de mesaje de 8 Martie 2024, cu care îți poți surprinde mama, sora, partenera, bunica, prietenele sau colegele!

Ce flori se oferă de 8 Martie

Ziua Femeii este un prilej excelent pentru a le arăta doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre cât de mult înseamnă pentru noi. Pe 8 Martie, se oferă de obicei flori și cadouri femeilor, pentru a exprima recunoștința și aprecierea la adresa lor.

În ceea ce privește florile pe care să le alegi, cele mai potrivite sunt cele de sezon. Un buchet de lalele, de zambile, de ghiocei, dar și o floare în ghiveci, care înflorește permanent, sunt potrivite pentru a fi oferite de 8 Martie.

În funcție de legătura pe care o ai cu femeia căreia urmează să îi oferi flori, poți alege un buchet mai deosebit. Trandafirii, crinii sau orhideele sunt alegeri sofisticate, care transmit un mesaj puternic.

Citește și: Semnificația zilei de 8 Martie. Când a fost sărbătorită pentru prima oară Ziua Femeii

Urări sub formă de mesaje de 8 Martie 2024

Dacă nu ai posibilitatea să te întâlnești cu toate femeile dragi în această zi, pentru a le oferi o floare și a le face o urare față în față, le poți transmite gândurile tale prin sms sau prin mesaje pe rețelele de socializare. Urările pe care le trimiți în această zi le vor face să zâmbească pe femei, indiferent că se află la distanță.

  • La mulți ani, mămica mea frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n povești. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!
  • Draga mea mamă, la mulți ani de 8 Martie! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc să ai parte numai de zile senine!
  • Astăzi, vreau să știi că ești cea mai bună mamă din lume și nu există cuvinte destule să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. La mulți ani plini de bucurii!
  • Draga mea mamă, ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc să ai parte de o viață superbă, lipsită de griji, sănătate și dragoste din plin. La mulți ani fericiți!

Citește și: Cele mai frumoase poezii de 8 Martie pentru mama. Versuri emoționante pe care să i le dedici

Mesaje potrivite pentru orice femeie

  • Pentru o femeie ca tine, aș face să fie 8 Martie în fiecare zi. La mulți ani!
  • Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!
  • Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat… La mulți ani!

Citește și: 5 cadouri superbe pentru 1 și 8 martie 2024. Cât costă și cum arată bijuteriile de lux create de Iulia Albu

  • De Ziua Femeii, să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare floare și de fiecare zâmbet pe care îl întâlnești. Îți trimit un buchet de flori virtual, împreună cu cele mai sincere gânduri ale mele, la mulți ani!
  • Te port peste tot în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 Martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! La mulți ani!
  • Este Ziua Femeii și vreau să știi că datorită ție zâmbesc în fiecare zi. Sper să îți pot da înapoi măcar un sfert din fericirea pe care mi-o dai tu. La mulți ani!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *