Mesaje de felicitare Bac 2022. Urări frumoase pentru cei care au promovat examenul

Iată o colecție de mesaje frumoase pentru cei care au promovat examenul de bacalaureat.
Mesaje de felicitare Bac 2022. Urări frumoase pentru cei care au promovat examenul

Mesaje de felicitare Bac 2022 pentru toții absolvenții. Pe data de 23 iunie 2022 s-a încheiat sesiunea examenului de bacalaureat din această vară. Conform datelor oferite de ME, peste 117.000 de absolvenți de liceu s-au înscris la examenul de Bac.

S-a încheiat examenul de Bacalaureat 2022

Toți absolvenții care s-au înscris la sesiunea de vară au susținut probele la examenul de Bacalaureat. Sesiunea din vară s-a încheiat și acum urmează un alt rând de emoții. Aceștia așteaptă rezultatele, care vor fi afișate pe data de 27 iunie. După acestea, cei care sunt nemulțumiți au la dispoziție o zi în care pot să depună contestații.

Mesaje de felicitare BAC 2022

Pentru că au depus un mare efort, au învățat și au reușit, am pregătit o serie de mesaje și urări de bine pentru toți tinerii absolvenți care au promovat Bacalaureatul. Aceștia au avut de înfruntat emoții mari, dar iată că au reușit să promoveze.

Lasă-te inspirat de aceste mesaje și alege unul pentru a felicita un absolvent care a promovat la examenul de Bacalaureat 2022.

Cele mai frumoase urări pentru cei care au luat BAC-ul:

  • Te felicit fiindcă ai absolvit examenele de bacalaureat cu brio! Să ai succes la toate examenele care vor mai avea loc în viaţa ta!
  • Cu ocazia absolvirii examenelor de bacalaureat, te felicit şi îţi urez succes în continuare! Dumnezeu să te călăuzească în viaţă şi să îţi arate calea cea dreaptă!
  • Felicitări pentru ceea ce ai reuşit până acum în viaţă! Bucură-te de performanţa obţinută la bacalaureat, dar pregăteşte-te pentru următoarele examene din viaţa ta!
  • Felicitări cu ocazia absolvirii examenelor! Mult succes în continuare şi baftă la examenul pentru admiterea la facultate!
  • Ai absolvit examenul maturităţii, iar acum e timpul să te felicit şi să îţi urez ca în fiecare zi a vieţii tale să te bucuri de ceea ce faci şi să nu simţi că munceşti pentru bani!
  • Felicitări pentru absolvirea examenului maturităţii! Acum că ai devenit adult te aşteaptă greutăţiile vieţii, dar îndrăzneşte să crezi că vei trece prin toate ca peştele prin apă!
  • Felicitări pentru notele obţinute la bacalaureat! Mult succes la admiterea la facultate!
  • Acum că ai trecut cu succes peste bacalaureat, îţi doresc să ai o viaţă de adult fericită şi o carieră înfloritoare!
  • Toate visurile se împlinesc atunci când crezi cu adevărat! Felicitări pentru notele obţinute la bacalaureat!
  • Felicitări pentru absolvirea bacalaureatului! Eşti primul din familie, care a obţinut această performanţă!
  • Toţi anii de muncă şi studiu s-au reflectat în rezultatul pe care l-ai obţinut azi! Felicitări pentru notele obţinute la BAC!
  • Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită, acum după ce ai luat Bacalaureatul. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să ținteșți cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lasă soarta în mâinile lor. Doar tu îți poți face viață mai ușoară și mai frumoasă. Lupta cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii.

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *