Mesaje de primăvară. Cele mai deosebite felicitări și urări pentru doamne și domnișoare

Mesaje deosebite pentru persoanele dragi, la început de primăvară
Mesaje de primăvară. Cele mai deosebite felicitări și urări pentru doamne și domnișoare

Mesaje de primăvară. Miercuri este 1 martie, prima zi de primăvară, prilej cu care putem aduce bucurie în viețile mamelor, soțiilor, fiicelor noastre și tuturor persoanelor dragi. Iar pe lângă tradiționalul mărțișor, le putem aduce un zâmbet pe față, transmițându-le câte un mesaj de suflet. Așadar, dacă nu te afli într-un moemtn de inspirație, îți propunem o serie de mesaje din care te poți inspira. Citește mesajele de mai jos și alege-le pe cele care crezi că ți se potrivesc.

Mesaje de primăvară. Urări și felicitări deosebite pentru persoanele dragi

Primăvara este anotimpul care marchează trecerea de la iarnă la sezonul cald. Este o perioadă a regenerării și a revitalizării, un moment în care multe culturi sărbătoresc renașterea și începutul unor noi cicluri de viață.

Primăvara poate avea un efect pozitiv asupra stării noastre de spirit, fiind asociată cu optimismul, vitalitatea și bucuria de a trăi. Oamenii încep să petreacă mai mult timp în aer liber, să facă plimbări și să se bucure de natură și de frumusețea peisajelor care renasc.

În întâia zi de primăvară se sărbătorește Mărțișorul, care este reprezentat de firul alb și roșu ce simbolizează trecerea de la sezonul rece la anotimpul renașterii. În fiecare an, de 1 Martie, doamnele și domnișoarele primesc în dar un mărțișor pe care îl poartă în piept sau un buchet cu florile sezonului (ghiocei, zambile, toporași, lăcrămioare, lalele etc).

De asemenea, la început de primăvară, românii obișnuiesc să trimită mesaje persoanelor dragi. Iată o selecție cu cele mai deosebite urări și felicitări princ are poți ura o primăvară frumoasă.

Citește și: „Tradiții și obiceiuri de 1 Martie. Ce este bine să faci cu Mărțișorul după ce îl porți. Așa atragi norocul și prosperitatea

Cele mai frumoase mesaje de primăvară

 • „Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!”
 • „Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!”
 • „Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… închide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?”
 • „Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre! Cele mai calde mesaje de primăvară ți le trimit cu un buchet de flori!”
 • „Viața, lumina, căldura… parfumul de fericire este esența primăverii, iar Mărțișorul simbolul ei. Îți doresc ca razele soarelui somnoros să-ți deschidă petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primăverii!”
 • „Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire!”
 • „Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericire! Toate florile din lume pentru primăvara mea! Un buchet de ghiocei și o primăvara superbă pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!”

Citește și: „Semnificația Mărțișorului de 1 Martie. Ce simbolizează de fapt și cum a apărut această tradiție

 • „Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană deosebită!”
 • „De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara! primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii! Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilarie și dulci șoapte… de iubire!
 • „Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!”
 • „Să-ți intre primăvara în suflet/ Și să-ți dea aripi să zbori/ Și în inimă lumină și credinţă-n viitor! Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă.”
 • „Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări! Sufletul să-ți vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de viață! O primavară fericită și împlinită!
 • „Miracolul renaşterii sa se împlinească și în sufletul tău, iar dragostea de viață să-ți bucure sufletul! O primăvară frumoasă!”
 • „Puritatea și candoarea acestei primăveri să-ți inspire simfonia bucuriei și fericirii! Cele mai calde mesaje de primăvară ți le trimit cu un buchet de flori!”
 • „Cu ocazia sosirii primaverii vă urez o primavară plină de fericire, dragoste și binecuvântari! Îți doresc o primvară frumoasă și senină ca sufletul tău minunat!”
 • „Iţi doresc să ai gingășia lăcrămioarelor, parfumul toporasilor, prospețimea zambilelor și puterea ghiocelului care răzbate prin pamantul inghetat. La mulți ani și o primavară minunată!”
Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *