Mesaje de Sfântul Victor. Cele mai frumoase urări, felicitări și sms-uri de trimis sărbătoriților

Mesaje de Sfântul Victor. După Sfinții Mihail și Gavril și Sfântul Claudiu, Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe 11 noiembrie pe Sfântul Victor
Mesaje de Sfântul Victor. Cele mai frumoase urări, felicitări și sms-uri de trimis sărbătoriților

Mesaje de Sfântul Victor , pe care să le trimiteți prietenilor cu ocazia onomasticii acestora. În fiecare an, Sfântul Victor este prăznuit pe 11 noiembrie. Pe lângă faptul că este o sărbătoare încărcată de tradițiții și obiceiuri sunt și mulți cei care poartă numele Sfântului, așa că își serbează ziua numelui. Pentru a le face o bucurie, vă prezentăm mai jos câteva dei de mesaje de Sfântul Victor.

Mesaje de Sfântul Victor pentru cei dragi

După Sfinții Mihail și Gavril și Sfântul Claudiu, Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe 11 noiembrie pe Sfântul Victor. Iată mesaje pe care să le trimiteți celor dragi.

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să ai parte de noroc și să ai numai zâmbete și soare în calea ta! La mulți ani, Victor și să fii iubit și în viață fericit.

Scumpă Victoria, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Cele mai bune gînduri și multă sănătate! La mulți ani, Victor!

Această zi Sfântă să îți aducă liniște și pace în suflet. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

La mulţi ani !Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! Să ne vedem cu bine!

Să ai parte de cât de multă fericire îți poate cuprinde inima. La mulți ani!

Să ai parte de toate binecuvântările pe care ți le poate aduce viața. La mulți ani, Victoria, Victor!

La mulţi ani, Victor/Victoria! Sfantul Victor să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. O zi perfectă alături de cei dragi!

Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi. La mulți ani!

Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Victor!

Fie că Sfântul Victor pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară. La mulți ani, sănătoși!

Mesaje de Sfantul Victor

În această zi, să ai parte de cât de multă fericire îți poate cuprinde inima. Nu uita să zâmbești în această zi frumoasă.

Eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani de Sf. Victor! La mulți ani, Victor.

O viață plină de surprize frumoase! La mulți ani, Victoria.

Îți doresc multă fericire și o viață lungă alături de cei dragi! Petrecere frumoasă!

Ziua ta să fie una plină de zâmbete și stare de bine. Bucură-te că porți numele acestui Sfânt! La mulți ani, Victoria!

Astăzi este o zi specială, așa că petrece în compania familiei și prietenilor. Nu uita să zâmbești, Victor! La mulți ani!

Multă sănătate și fericire îți doresc, în această zi importantă! La mulți ani, cu bine și sănătate.

Rugăciunea după cină, de Sfântul Victor

„Veselindu-ne-ai pe noi, Doamne, întru făpturile Tale și întru lucrul mâinilor Tale ne-am bucurat. Însemnatu-s-a peste noi lumina feței Tale, Doamne.

Dat-ai veselie în inimile noastre, din rodul grâului, al vinului și al untdelemnului, ce s-au înmulțit. Cu pace ne vom culca și vom adormi, căci Tu, Doamne, îndeosebi, întru nădejde ne-ai așezat.

Cuvine-se cu adevărat să te fericim pe tine, Născătoare de Dumnezeu, cea pururea fericită și prea nevinovată și Maica Dumnezeului nostru.

Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai slăvită fără de asemănare decât serafimii, care fără stricăciune pe Dumnezeu Cuvântul ai născut, pe tine, cea cu adevărat Născătoare de Dumnezeu, te slăvim”.

 

9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.